Quantcast
Μητσοτάκης για πυρόπληκτους Αττικής: Η πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα ώστε να αποζημιωθούν - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης για πυρόπληκτους Αττικής: Η πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα ώστε να αποζημιωθούν

δημοσιεύτηκε:

Για το θέμα της χορήγησης των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους της Αττικής μίλησε σήμερα μεταξύ άλλων  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στα Χανιά της Κρήτης.

« Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και όλους τους εθελοντές που έδωσαν τις τελευταίες ημέρες πολύ δύσκολες μάχες με τις φλόγες στην Αττική και να διαβεβαιώσω τους ευτυχώς λίγους συμπολίτες μας οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά, ότι οι πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει»  τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Επίσης μίλησε για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου. « Γιορτάζουμε σήμερα των Δεκαπενταύγουστο πιστοί στις παραδόσεις μας. Ο Δεκαπενταύγουστος, η σημαντική εορτή της Ορθοδοξίας δίνει σε όλους μας ελπίδα και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες. Είναι η μέρα που εορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας που φροντίζουμε διαρκώς να ενισχύουμε, πράγμα απαραίτητο στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε » είπε.

Και συνέχισε λέγοντας πως « ο Δεκαπενταύγουστος θα πρέπει να είναι μία στιγμή περισυλλογής και αυτογνωσίας και αναγνώρισης ότι ο τόπος προχωράει μπροστά μόνο μέσα από την ενότητα, και αντιπαλεύοντας την πόλωση και την τοξικότητα η οποία δυστυχώς δεν έκανε καλό στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω αυτές τις στιγμές περισυλλογής να μας κάνουν όλους να αναλογιστούμε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, και πως ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε και πάλι πετυχημένα της μεγάλες δυσκολίες που βλέπουμε να έρχονται στο μέλλον. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και αε όλες τις Ελληνίδες απανταχού της γης» .

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.