Quantcast
ΛΑΡΚΟ: Όχι από την ΑΔΕΔΥ στις απολύσεις των εργαζομένων - enikonomia.gr
share

ΛΑΡΚΟ: Όχι από την ΑΔΕΔΥ στις απολύσεις των εργαζομένων

δημοσιεύτηκε:

Την αντίθεσή της στις απολύσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ εκφράζει με ανακοίνωση της η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ).

«Στο εγκληματικό και επικίνδυνο τελεσίγραφο της κυβέρνησης και του ειδικού διαχειριστή ότι την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ πετιούνται στο δρόμο, όλοι οι εργαζόμενοι στεκόμαστε απέναντι, για να μην περάσουν οι απολύσεις, για να μην ερημώσουν τα χωριά τους.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και στηρίζουμε μαζί με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα τη Γενική Απεργία στη Λοκρίδα την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024, και τη συγκέντρωση στις 10:30 στην πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα. Ταυτόχρονα στηρίζουμε την παρουσία τους αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 12:00, στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στη Μεσογείων και την αυτονόητη απαίτησή τους για συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό» σημειώνει η ΑΔΕΔΥ.

«Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους και τους λαϊκούς φορείς της Λοκρίδας και απαντάμε αγωνιστικά και δυναμικά ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ – ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. Οι εργάτες να μείνουν στη δουλειά, στα σπίτια και στον τόπο τους Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.