Quantcast
Καταγγελία: 90χρονος πλήρωνε διπλές εισφορές και τώρα του ζητούν να επιστρέψει τις συντάξεις 19 ετών-ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Καταγγελία: 90χρονος πλήρωνε διπλές εισφορές και τώρα του ζητούν να επιστρέψει τις συντάξεις 19 ετών-ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ενενηντάχρονος πλήρωνε διπλές εισφορές και τώρα του ζητούν να επιστρέψει τις συντάξεις 19 ετών.

‘Οπως κατήγγειλε στο MEGA η κόρη του 90χρονου συνταξιούχου, Κατερίνα Καμάρα ” είναι μια ιστορία πολύ δύσκολη με τον ΕΦΚΑ. Καταθέτοντας τα χαρτιά του για τη σύνταξη όντας ασφαλισμένος σε δύο ταμεία ( στο ταμείο Εμπόρων και στο ΤΣΑ) πλήρωνε διπλές εισφορές.
Ξεκίνησε με μια ομόρρυθμη εταιρία, της οποίας το μερίδιό παραχώρησε κάποια στιγμή στην μητέρα μου γιατί ο ίδιος έπρεπε να γραφεί και στο ΤΣΑ τότε “.

Kαι συνέχισε λέγοντας αφού πε΄ρασε ο πατέρας της κάποια Επιτροπή με πολλά μέλη τα οποία όρισε τότε ο ΕΦΚΑ για το θέμα το συνταξιοδοτικό του, του πήρε τις συντάξεις.


Τώρα αναφέρουν ότι δεν είχε ειδοποιηθεί το ταμείο εγγράφως για την παραχώρηση που έκανε στη μητέρα μου, σημείωσε και τόνισε ότι
ήδη έχουν κόψει τη μία σύνταξη του πατέρα της και ζητούν τα συντάξιμα των 19 ετών να τα πάρουν πίσω.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ποιο ήταν το ποσό της σύνταξης που λάμβανε ο πατέρας της. Από το Ταμείο Εμπόρων πρέπει να ήταν γύρω στα 400 ευρώ με 500 ευρώ και από το ΤΣΑ κάτι παρόμοιο απάντησε και πρόσθεσε ότι ο πατέρας της είχε παραδώσει το συμφωνητικό που είχε υπογραφεί στον υπάλληλο του Ταμείου Εμπόρων. Ωστόσο είπε ότι εάν είχε ειδοποιηθεί ο πατέρας της όλα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Δείτε παρακα΄τω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.