Εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ: Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας-Ποια θέματα βρίσκονται στην ατζέντα

Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναμένεται να έχει σήμερα, Τρίτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εξειδικεύσει τα μέτρα για τους εργαζόμενους του ΕΣΥ που ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύσκεψη θα γίνει σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται πως  η ηγεσία του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης χθες ανέφερε πως:

Επιπλέον επισημαίνεται πως το Σαββατοκύριακο ο κ. Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει στη ΔΕΘ για τον τομέα της υγείας μεταξύ άλλων πως:

Η συνέντευξη Τύπου

Σε κάθε περίπτωση αύριο, Τετάρτη  αναμένεται να γίνει συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας από τους ‘Αδωνι Γεωργιάδη, Μάριο Θεμιστοκλέους και Ειρήνη Αγαπηδάκη με θέμα την εξειδίκευση των μέτρων για τα εισοδήματα των εργαζόμενων στο ΕΣΥ, αλλά και τους βασικούς μεταρρυθμιστικούς στόχους σε βάθος 3ετίας.

Σημειώνεται δε πως όλα τα αρμόδια υπουργεία προχωρούν με συνεντεύξεις Τύπου στην εξειδίκευση των εξαγγελιών που έκανε το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός  και αναλύουν τα μέτρα για την ενίσχυση των εισοδημάτων και την καθημερινότητα των πολιτών.

 

Exit mobile version