Εκπαίδευση σε apps και social media: 400 ευρώ επιδότηση – ΒΙΝΤΕΟ

Έως τις 18 Φεβρουαρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο https://sekeetraining.gr/ για να συμμετάσχουν και να πάρουν στο πρόγραμμα του ΣΕΚΕΕ που αφορά την εκπαίδευση σε apps και social media.

Πρόκειται για το πρόγραμμα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος το οποίο φέρνει τον τίτλο «Κλαδικές και Λειτουργικές εφαρμογές κινητών και ο τρόπος αξιοποίησής τους από τις επιχειρήσεις» και το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020»

Το αντικείμενο του έργου είναι η κατάρτιση 1250 εργαζομένων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της χώρας που εντάσσονται σε όλους τους τομείς/κλάδους της οικονομίας και που επιθυμούν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, την επαγγελματική τους θέση και να ενισχύσουν τη δυνατότητα της επαγγελματικής τους κινητικότητας.

Αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν για το πρόγραμμα τα εξής:

– Δικαιούχοι

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου.
Οι ώρες και η αμοιβή

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει διάρκεια 80 ώρες, εκ των οποίων οι 16 ώρες θα γίνουν online με εισηγητές, ενώ οι υπόλοιπες 64 θα πραγματοποιηθούν μέσω e-learning πλατφόρμας. Τα σεμινάρια παραδίδονται εκτός ωραρίου εργασίας και οι συμμετέχοντες αμείβονται με 5 ευρώ/ώρα μικτά. Με το πέρας της παρακολούθησης του κύκλου εκπαίδευσης, ο κάθε συμμετέχων πιστοποιείται στις δεξιότητες που απέκτησε μέσα από γραπτή δοκιμασία. Με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, λαμβάνει πιστοποίηση από τον ΣΕΚΕΕ, καθώς και τη συνολική αμοιβή του προγράμματος. Συνολικά ο εργαζόμενος θα λάβει 400 ευρώ (μικτά) για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

– θεματικές ενότητες

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει σκοπό την εκπαίδευση στις βασικές θεματικές ενότητες του enterprise mobility, με έμφαση σε:

-Τεχνολογικές εξελίξεις στις κινητές εφαρμογές (mobile apps) και γενική παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών.

-Κλαδικές και λειτουργικές εφαρμογές κινητών συσκευών (smartphone, tablets) και τρόπος αξιοποίησης από τις επιχειρήσεις.

-Σχεδίαση καινοτόμων mobile υπηρεσιών.

-Στρατηγική χρήση της πληροφορικής στην επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ


Exit mobile version