Quantcast
Δημότες κλέβουν λουλούδια από κοινόχρηστους χώρους για να τα πουλήσουν ακόμη και σε λαϊκές αγορές - enikonomia.gr
share

Δημότες κλέβουν λουλούδια από κοινόχρηστους χώρους για να τα πουλήσουν ακόμη και σε λαϊκές αγορές

δημοσιεύτηκε:

Δημότες κλέβουν λουλούδια από κοινόχρηστους χώρους για να δώσουν χρώμα στα δικά τους σπίτια ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που τα πουλούν ακόμη και σε λαϊκές αγορές. Αυτό συμβαίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης και μάλιστα αρκετοί έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα γεράνια, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ  TV.

Για το θέμα αυτό μίλησαν δημότες του Ηρακλείου στο ΚΡΗΤΗ  TV. Ορισμένοι κλέβουν αυτά τα λουλούδια και τα πουλάνε σε λαϊκές αγορές, όπως υποστήριξε ένας δημότης. «Είναι πρωτοφανές πράγμα που κλέβουν  τα λουλούδια από κοινόχρηστους χώρους. Πού πάνε και τα πουλάνε… σε νεκροταφεία; Θα ζήσουν από αυτά τα πράγματα;  Δεν ζει κανείς από αυτά» είπε ένας άλλος δημότης

Τι λέει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Ηρακλείου 

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας  Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Ηρακλείου είπε πως αυτό «είναι ένα φαινόμενο που δείχνει την κακή κουλτούρα που έχουμε σε σχέση με τον σεβασμό τόσο του δημοσίου χώρου όσο και της δημόσιας περιουσίας εν γένει» τόνισε.

Ως υπηρεσία πρασίνου καλλωπισμού φυτεύουμε στον δημόσιο χώρο  διάφορα ειδικά εποχιακά φυτά τα οποία δίνουν χρώμα, μια όμορφη ματιά και οπτική στο αστικό πράσινο και πολλές είναι οι περιπτώσεις που γίνονται πεδίο βανδαλισμού ακόμη και κλοπών, συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.