Δημόσιο: Δύο νέες θέσεις εργασίας με μισθό 2.800 ευρώ- Όλες οι λεπτομέρειες

Δημόσιο

Νέα προκήρυξη για  δύο θέσεις εργασίας στο Δημόσιο με μηνιαίο μικτό μισθό ύψους 2.800 ευρώ.

Πρόκειται για την Προκήρυξη με αριθμό (2439296) που αφορά την κάλυψη  αναπληρωτών γενικών  διευθυντών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με θητεία 5 ετών στο ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Αναλυτικά η προκήρυξη αυτή αναφέρει τα εξής:

1.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣΚΩΛΥΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:

-Όσοι καταδικάσθηκαν για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και  για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής
εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

-Οι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα των ανωτέρω περιπτώσεων, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.

-Όσοι, λόγω καταδίκης, έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.

-Υποψήφιοι για τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή μπορεί να είναι και δημόσιοι υπάλληλοι ή λειτουργοί ή εργαζόμενοι σε φορείς του δημόσιου τομέα, όπως αυτός ορίζεται στην παρ. 1 του άρθρου 1Β του ν. 2362/1995 (Α’ 247). Ως προς την υπηρεσιακή τους κατάσταση ισχύουν τα αναφερόμενα στο άρθρο 72 του
ν. 4647/2019 (Α’ 204).

2.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Για τις προς πλήρωση θέσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

Α) Για τη θέση Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Κτηματολογίου

α) i. Πτυχίο ή δίπλωμα Μηχανικού ΠΕ Α.Ε.Ι. ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) Α.Ε.Ι. ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) Α.Ε.Ι. ή το ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) Α.Ε.Ι. ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής ή

ii. Πτυχίο ή δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο και ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ή Πτυχίο ή δίπλωμα Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, (Πανεπιστημιακού τομέα) Οικονομικών Επιστημών, της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο και ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

β) Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ή μεταπτυχιακός τίτλος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο και ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής με αντικείμενο συναφές με τη διοίκηση.

γ) Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο π.δ. 85/2022 «Καθορισμός προσόντων διορισμού σε φορείς του Δημοσίου (Προσοντολόγιο-Κλαδολόγιο)» (Α’ 232).

δ) Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δέκα (10) ετών εκ των οποίων τρία (3) έτη σε θέσεις ευθύνης και στην εκτέλεση προγραμμάτων ή σχεδίων στρατηγικού σχεδιασμού, σε υπηρεσίες ή οργανισμούς ή επιχειρήσεις του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Β) Για τη θέση Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών

α)I. Πτυχίο ή δίπλωμα Μηχανικού ΠΕ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) Α.Ε.Ι ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) Α.Ε.Ι. ή το ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) Α.Ε.Ι. ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής ή

II. Πτυχίο ή δίπλωμα οικονομικής κατεύθυνσης ή κατεύθυνσης πληροφορικής ή διοίκησης επιχειρήσεων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο και ισότιμο της αλλοδαπής, ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ή αναγνωρισμένο και ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

β) Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ή μεταπτυχιακός τίτλος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο και ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής με αντικείμενο συναφές με τη διοίκηση ή τα οικονομικά ή την πληροφορική.

γ) Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο π.δ. 85/2022 «Καθορισμός προσόντων διορισμού σε φορείς του Δημοσίου (Προσοντολόγιο-Κλαδολόγιο)» (Α’ 232).

δ) Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών εκ των οποίων 3 έτη σε θέσεις ευθύνης και στην εκτέλεση προγραμμάτων ή σχεδίων στρατηγικού σχεδιασμού, σε υπηρεσίες ή οργανισμούς ή επιχειρήσεις του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

3.ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΑΠΟΔΟΧΕΣ

Οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με θητεία πέντε (5) ετών. Η θητεία τους μπορεί να ανανεώνεται μία (1) μόνο φορά.
Οι συνολικές μηνιαίες μεικτές αποδοχές των Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών του Φορέα ανέρχονται στο ποσό των δύο χιλιάδων οκτακοσίων (2800) ευρώ σύμφωνα με την υπό στοιχεία ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/47334/5842/24.5.2019 κοινή απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών με θέμα «Καθορισμός αμοιβής του Προέδρου, αποδοχών του Γενικού Διευθυντή και των Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών και αποζημίωσης των μελών και του γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ”» (Υ.Ο.Δ.Δ. 313).

4.ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών, βάσει των ανωτέρω, καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους προς το ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο». Ειδικότερα:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους με επισύναψη των δικαιολογητικών τους, από

τις 9 Ιουλίου 2024 (έναρξη υποβολής των αιτήσεων) έως και τις  22 Ιουλίου 2024 (λήξη υποβολής των αιτήσεων). Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosopiko@ktimatologio.gr αναγράφοντας ως θέμα «Υποβολή αίτησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις:

α) Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Κτηματολογίου και

β) Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών στο ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται στην ιστοσελίδα (site) του ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο» στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση (www.ktimatologio.gr) και στην ενότητα «Προκηρύξεις Διαγωνισμών – Διαβουλεύσεις – Συμβάσεις».

Τα υποβαλλόμενα έγγραφα, αίτηση και δικαιολογητικά, θα πρέπει να αποσταλούν με ευθύνη των ενδιαφερομένων σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο, δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 9 MB (οι μορφότυποι των επισυναπτόμενων εγγράφων που υποστηρίζονται είναι: doc, docx, rtf, tif, pdf). Τα επισυναπτόμενα μπορούν να αποστέλλονται και σε
συμπιεσμένη μορφή τύπου zip. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να περιέχονται ενσωματωμένα στο μήνυμα χωρίς παραπομπές σε συνδέσμους
(OneDrive) κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι με την αίτησή τους συνυποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Όλα τα προσκομιζόμενα έγγραφα θα πρέπει να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα, άλλως να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση σε αυτή, και δεν απαιτείται η επικύρωσή τους κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης. Ο επιλεγείς θα αναδειχθεί βάσει του πίνακα που θα συμπεριληφθεί στο πρακτικό αξιολόγησης, το οποίο θα συνταχθεί κατά το τελικό στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης, και οφείλει να προσκομίσει πριν την ανάληψη των καθηκόντων του με το Φορέα τα ακόλουθα:

Απόσπασμα ποινικού μητρώου.

Επισημαίνεται ότι στην παρούσα διαδικασία προβλέπεται η υποβολή ενστάσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών (ημερολογιακών) από τη δημοσιοποίηση του Πρακτικού της Επιτροπής επιλογής. Οι ενστάσεις εξετάζονται σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από τα μέλη του Δ.Σ. του Φορέα, τα οποία δεν  συμμετέχουν στην επιτροπή επιλογής και ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του Φορέα.

Διαβάστε περισσότερα για τις θέσεις αυτές εδώ

 

Exit mobile version