Δήμος προσλαμβάνει απόφοιτους Γυμνασίου και Λυκείου – Οι ειδικότητες και η προθεσμία για τις αιτήσεις

Δήμος

Δήμος προσλαμβάνει απόφοιτους Γυμνασίου και Λυκείου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Πρόκειται για την προκήρυξη (με αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2024) του Δήμου Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων που εδρεύει στην Αλίαρτο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, σύμφωνα με την οποία ζητούνται οι παρακάτω ειδικότητες:

 

Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν με συμβάσεις  εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Επίσης επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το  67 έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Οι αιτήσεις

Έως αύριο, Δευτέρα 19 Αυγούστου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στην εν λόγω προκήρυξη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.aliartos.gov.gr

Επίσης επισημαίνεται πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (grammateia@aliartos.gov.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Λεωφόρος Αθηνών, Τ.Κ. 32001, Αλίαρτος, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού – Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψιν κου Φροσυνού Λουκά (τηλ. επικοινωνίας: 2268350214).

Διαβάστε περισσότερα για την προκήρυξη αυτή εδώ

 

Exit mobile version