Δήμος Αθήνας: 10 τόνοι τρόφιμα σε 8.300 οικονομικά ανήμπορες οικογένειες

Δέκα τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα διανείμει ο δήμος Αθηναίων σε 8.300 οικονομικά ανήμπορες οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δήμου Αθηναίων «Νοιάζομαι –Μοιράζομαι» σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Κανίμης αναφέρει ότι τα τρόφιμα αυτά και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για την ενίσχυση του «Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου», στην Τεχνόπολη.

Ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι:«Τα τρόφιμα αυτά και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν σε 8.300 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους».

«Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και διεθνώς,ως πρότυπο αξιόπιστης λειτουργίας, όχι μόνο γιατί ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες, αλλά και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι εξασφαλίζει αξιοπρέπεια στους ωφελούμενους, διανέμοντας τα προϊόντα με ραντεβού, χωρίς ουρές και με απόλυτη διαφάνεια, απέναντι στον δωρητή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version