Quantcast
ΒΕΘ: Επανεκκίνηση της παραγωγής με σταθερή ευρωπαΪκή πορεία - enikonomia.gr
share

ΒΕΘ: Επανεκκίνηση της παραγωγής με σταθερή ευρωπαΪκή πορεία

δημοσιεύτηκε:

Υπεύθυνη κυβέρνηση, που θα διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας μέσα από πετυχημένες διαπραγματεύσεις έχει ανάγκη η χώρα,  επισημαίνει η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών. 

“Οι δυσκολίες βρίσκονται μπροστά μας. Οι ευθύνες που επωμίζεται η νέα κυβέρνηση είναι τεράστιες, δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού”, υπογραμμίζει με σημερινή ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΒΕΘ Παναγιώτης Παπαδόπουλος και προσθέτει ότι όλοι θέλουμε να ξεπεράσουμε την ανελέητη λιτότητα, ωστόσο “δεν μπορούμε να κλείνουμε τα αυτιά μας σε αυτά που μας διαμηνύουν οι εταίροι μας”.

«Αυτό που έχει ανάγκη η χώρα είναι να βγει από το φαύλο κύκλο της λιτότητας και της υπερφορολόγησης. Έχει ανάγκη από μία υπεύθυνη κυβέρνηση που θα εγγυηθεί σταθερό πολιτικό κλίμα, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης, θα διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μέσα από επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, που στο επίκεντρο τους, θα έχουν πάντα το συμφέρον της Ελλάδας» σημειώνει ο πρόεδρος του ΒΕΘ τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο». 

«Η νέα κυβέρνηση πρέπει να υπηρετήσει εθνικές προτεραιότητες, και πιο συγκεκριμένα την επίτευξη σταθερού περιβάλλοντος, την απρόσκοπτη συνέχιση της χρηματοδότησης, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και δη της μικρομεσαίας, αλλά και την επανεκκίνηση της παραγωγής. Χωρίς μεταποίηση καμία χώρα δεν έχει μέλλον», σημειώνει η ανακοίνωση.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.