Quantcast
Αυστρία: Μείωση προκρατήσεων για διακοπές στην Ελλάδα καταγράφει το "Τόμας Κουκ" - enikonomia.gr
share

Αυστρία: Μείωση προκρατήσεων για διακοπές στην Ελλάδα καταγράφει το “Τόμας Κουκ”

δημοσιεύτηκε:

Μείωση των προκρατήσεων Αυστριακών για διακοπές στην Ελλάδα, όπως και για την Τουρκία, καταγράφεται από τον δεύτερο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό της Αυστρίας, «Τόμας Κουκ», σύμφωνα με δηλώσεις του ελληνικής καταγωγής διευθυντή του, Ιωάννη Αφυκατούδη, μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο

Ο κ. Αφυκατούδης σημείωσε πως υπολογίζει σε πολλές κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν προσφορές στα προγράμματα για προορισμούς και στις δύο χώρες

Στο νέο πρόγραμμα της «Τόμας Κουκ» προβλέπονται τουλάχιστον επτά πτήσεις εβδομαδιαίως από το αεροδρόμιο Λιντς προς ελληνικά νησιά.

Δίνοντας το μήνυμα πως ο τουρισμός στα ελληνικά νησιά δεν επηρεάζεται από την προσφυγική ροή, η οποία, όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία, έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Αφουκατούδης επισήμανε πως «οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν ανενόχλητα».

«Πρέπει να κατορθώσουμε οι πελάτες μας να δουν ρεαλιστικά το σενάριο, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Κω μόλις 71 πρόσφυγες και στη Ρόδο 81», τόνισε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.