ΑΣΕΠ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για προσλήψεις στην ΕΘΑΑΕ – Πότε αρχίζει η υποβολή ενστάσεων

ΑΣΕΠ

Βγήκαν σήμερα οι τελικοί προσωρινοί πίνακες της προκήρυξης  2Ε/2022 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση 2 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» (κωδικός θέσεων: 10008).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον «Τελικό Προσωρινό Πίνακα Αποκλειομένων για τυπικούς λόγους» εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π., από αύριο, Παρασκευή 12η Ιουλίου 2024 στις 8 π.μ  έως και τη Δευτέρα,  22 Ιουλίου 2024 στις 2μμ   αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Ένσταση.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται για λόγους νομιμότητας και όχι για την ουσιαστική εκτίμηση της Επιτροπής. Με την ένσταση δεν μπορούν να προβληθούν λόγοι που θα μπορούσαν να έχουν προβληθεί στο προγενέστερο στάδιο της ανάρτησης των αρχικών πινάκων. Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων:

Οδηγός εύρεσης (Α.Μ.) υποψηφίου.

Εγχειρίδιο υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και Διαχείρισης Δεδομένων του Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8:00 μέχρι 14:00.

Δείτε εδώ για τους τελικούς προσωρινούς πίνακες  της προκήρυξης, τον  οδηγό εύρεσης (Α.Μ.) υποψηφίου και το  εγχειρίδιο υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

 

 

Exit mobile version