ΑΣΕΠ: Μόνιμες θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων σε ΥΠΕΝ – Αρχίζει αύριο η υποβολή αιτήσεων- Όλες οι λεπτομέρειες

ΑΣΕΠ

Από αύριο, Τρίτη 9 Ιουλίου στις 8 π.μ μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 στις 2μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ  (www.asep.gr) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 31 συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας  ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής , Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην εταιρεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Διαχειριστής ΑΠΕ και Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.», μέσω συστήματος μοριοδότησης.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την προκήρυξη οι ειδικότητες είναι οι εξής:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), είκοσι έξι (26) θέσεις .

Κλάδων / Ειδικοτήτων:

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), μίας (1) θέσης.

Κλάδoυ / Ειδικότητας:

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τέσσερις (4) θέσεις.

Κλάδων / Ειδικοτήτων:

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής. ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΕ & ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Α.Ε.» – ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε. (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ):

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 401):

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με τη γραμματειακή υποστήριξη, με τη διαχείριση και οργάνωση θεμάτων προσωπικού, με τη διεκπεραίωση αλληλογραφίας (χειρισμός προγράμματος ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων) της εταιρείας και με τη τήρηση διαδικασιών δημοσίου που αφορούν τις προμήθειες και τις υποχρεώσεις διαφάνειας.

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 402):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με τη γραμματειακή – διοικητική υποστήριξη της Νομικής
Υπηρεσίας της «ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.».

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 403):

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με τη διαχείριση χρηματοοικονομικού κινδύνου συναλλαγών, με τη παρακολούθηση εγγυήσεων, τη διαχείριση των χρηματικών διαθεσίμων της εταιρείας και τη διαχείριση συστήματος SAP.

ή
Με τη κατάρτιση του ετήσιου προϋπολογισμού της εταιρείας σε συνεργασία με τις λοιπές υπηρεσίες της εταιρείας και παρακολούθηση της εκτέλεσής του, με τη παρακολούθηση των αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης, με τη παροχή στοιχείων σε μηνιαία βάση στους εποπτεύοντες φορείς (ΥΠΕΝ, ΕΛΣΤΑΤ κ.λπ.) για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας και αιτιολόγηση τυχόν αποκλίσεων σε συνεργασία με λοιπά τμήματα της εταιρείας, με τη συμμετοχή στην ανάλυση και το σχεδιασμό νέων κανόνων και λειτουργιών στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας καιεφαρμογή των ρυθμιστικών απαιτήσεων των κωδικών λειτουργίας της εν λόγω αγοράς, με τη διαχείριση συστήματος SAP, με τη δυνατότητα υποστήριξης εφαρμογών ERP, με τη προσθήκη νέων δραστηριοτήτων στην λειτουργία της «ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.».

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ. θέσης: 405):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την εύρυθμη λειτουργία και ενέργειες συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της εταιρείας καθώς επίσης και των κτιριακών της εγκαταστάσεων, με το συντονισμό της αποκατάστασης βλαβών, με τη διαχείριση / παρακολούθηση/εκτέλεση συμβάσεων προμηθειών προϊόντων και υπηρεσιών συντήρησης, με τον σχεδιασμό, αποτίμηση και υλοποίηση του ετήσιου προϋπολογισμού της συντήρησης, με τη τήρηση και διασφάλιση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής στην εργασία, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, με το συντονισμό και επίβλεψη εργασιών συντήρησης και κτιριακών έργων μικρής κλίμακας.

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ή ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (SOFTWARE – HARDWARE) (κωδ. θέσης: 406):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την υλοποίηση και συντήρηση επιχειρησιακών διατμηματικών συστημάτων πληροφορικής, με τη μοντελοποίηση και τον ανασχεδιασμό επιχειρησιακών διαδικασιών. Θα είναι υπεύθυνος συστημάτων συμμόρφωσης.

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ. θέσης: 407):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την διαχείριση ηλεκτρονικού Μητρώου Επιλέξιμων προς ενίσχυση εμμέσου κόστους εκπομπών, Επιχειρήσεων και αξιολόγηση Επιλεξιμότητας Επιχείρησης / Εγκατάστασης / Προϊόντος, με την εκκαθάριση αντιστάθμισης διακριτά για κάθε Επιλέξιμη Επιχείρηση του Μητρώου και συγκεντρωτικά προς τους αντίστοιχους προμηθευτές τους, με τον έλεγχο και την αξιολόγηση των ετήσιων τεκμηριωμένων μελετών των Φορέων Επιθεώρησης, με τη διαχείριση Μητρώου Φορέων Επιθεώρησης, με την αξιολόγηση σημαντικής επέκτασης παραγωγικής ικανότητας Επιχείρησης / Εγκατάστασης / Προϊόντος σύμφωνα με τις διατάξεις του ΣΕΔΕ της ΕΕ, με τις ετήσιες εκθέσεις προς τις Ελληνικές Αρχές, αναφορικά με την ενίσχυση εμμέσου κόστους εκπομπών κάθε Επιλέξιμης Επιχείρησης του Μητρώου και δημοσιοποίηση στοιχείων διαφάνειας, με τη διαχείριση υποχρεώσεων διαφάνειας του Διαχειριστή που απορρέουν από την ιδιότητά του ως αρμόδιος φορέας για τη χορήγηση κρατικής ενίσχυσης στα πλαίσια του συστήματος «SA 38630 (2014/N) Εθνικό σύστημα αντιστάθμισης του έμμεσου κόστους του ΣΕΔΕ της Ε.Ε.»

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ. θέσης: 408):

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με τη διαχείριση Μητρώου ΚΜ ΣΗΘΥΑ ή με τη διαχείριση του τμήματος του Μητρώου ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ που περιλαμβάνει σταθμούς ΣΗΘΥΑ, με συμβάσεις σταθμών ΣΗΘΥΑ ΣΕΔΠ και ΣΕΣΤ, με επιπλέον συμπληρωματικές συμβάσεις συναλλαγών ηλεκτρικής ενέργειας ΚΜ ΣΗΘΥΑ, αξιολόγηση δικαιολογητικών και υποβολή εισηγήσεων του ν. 4414/2016 στη Ρ.Α.Ε., με τον έλεγχο και την αξιολόγηση τεχνικών προσαρτημάτων ΣΗΘΥΑ ή ΚΜ ΣΗΘΥΑ, με τη διαχείριση ετήσιων τακτικών επιθεωρήσεων ΣΗΘΥΑ ή ΚΜ ΣΗΘΥΑ και αξιολόγηση των εκθέσεων επιθεώρησης, με την αξιολόγηση ενεργειακής αποδοτικότητας σταθμών ΣΗΘΥΑ ή ΚΜ ΣΗΘΥΑ, υπολογισμός της συμβατικής ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας ΣΗΘΥΑ και μη ΣΗΘΥΑ, διαχείριση μετρήσεων δευτερογενών ενεργειακών μεγεθών από τους ανεξάρτητους παραγωγούς και από τους αρμόδιους κατά περίπτωση Διαχειριστές, με Υπολογισμούς προσωρινών και οριστικών μοναδιαίων τιμών αποζημίωσης (€/MWh) Συμβατικής Ενέργειας ΣΗΘΥΑ ή ΚΜ ΣΗΘΥΑ ανά τεχνολογία και επίπεδο ισχύος σύμφωνα με το ν. 4254/2014 και το ν. 4414/2016, με τη Μηνιαία εκκαθάριση σταθμών ΣΗΘΥΑ του Μητρώου ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ ή ΚΜ ΣΗΘΥΑ και έκδοση Ενημερωτικών Σημειωμάτων Συμβατικής Ποσότητας Ηλεκτρικής Ενέργειας ΣΗΘΥΑ, με την αποστολή στοιχείων Εκκαθάρισης Συμπληρωματικών Συμβάσεων Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας KM ΣΗΘΥΑ στον ΑΔΜΗΕ για τους υπολογισμούς Uplift της κάθε ΚΜ ΣΗΘΥΑ, με τη Δημοσίευση του Μηνιαίου Δελτίου Παραγωγής σταθμών ΣΗΘΥ Α, με τη διαχείριση Μητρώου Φορέων Πιστοποίησης, Επαλήθευσης και Επιθεώρησης της «ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.», με τη διαχείριση Πληροφοριακού Συστήματος ΣΗΘΥΑ της «ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.».

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ. θέσης: 409):

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με την Ενημέρωση και Διαχείριση Μητρώου συμβάσεων ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ στο πληροφοριακό σύστημα συμβάσεων και εκκαθάρισης ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ, με την αξιολόγηση δικαιολογητικών και σύνταξη Συμβάσεων Πώλησης ή Λειτουργικής Ενίσχυσης σταθμών ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ. Με την Εξυπηρέτηση Παραγωγών ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ, με τη Μηνιαία εκκαθάριση Παραγωγών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ, με τη σύνταξη αναφορών και αποστολή στοιχείων Εκκαθάρισης στους αρμόδιους φορείς, με τη παρακολούθηση ειδικού ετήσιου
τέλους διατήρησης αδειών παραγωγής, με τη καταχώρηση πληροφοριών στο ηλεκτρονικό σύστημα διαφάνειας για τις κρατικές ενισχύσεις των ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ, με τη τήρηση διαδικασιών σύμφωνα με τον κανονισμό 2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ. θέσης: 410):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλε εί θα συνεργαστεί με τους Διαχειριστές Συστήματος και Δικτύου, τους Φορείς Έκδοσης Εγγυήσεων Προέλευσης και τον Ευρωπαϊκό Φορέα υπολογισμού του European Attribute Mix για τον υπολογισμό του εθνικού υπολειπόμενου ενεργειακού μίγματος, με τη δημοσίευση του υπολειπόμενου ενεργειακού μίγματος και του συνολικού μίγματος εκάστου Προμηθευτή, με τη Διαχείριση Μητρώου Φορέων Ελέγχου Περιβαλλοντικών Προϊόντων, θα είναι αρμόδιος για την εναρμόνιση της μεθοδολογίας ελέγχου της χρήσης Εγγυήσεων Προέλευσης από τους Προμηθευτές με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις εξελίξεις στην αγορά περιβαλλοντικών προϊόντων, με τη Διαχείριση των ελέγχων που διενεργούνται στους Προμηθευτές με την αναφορά στην Ρυθμιστική Αρχή των πορισμάτων και των διαδικασιών διενέργειας των ελέγχων, με την παρακολούθηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας αναφορικά με τις Εγγυήσεις Προέλευσης και τη χρήση τους με σκοπό την εναρμόνιση της  ελληνικής νομοθεσίας.

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (κωδ. θέσης: 411):

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με τη Διαχείριση ηλεκτρονικού Μητρώου Εγκαταστάσεων και Μητρώου Εγγυήσεων Προέλευσης, με τη προετοιμασία και παρακολούθηση συμβάσεων μεταξύ του ΔΑ ΠΕΕΠ και των Παραγωγών για την διαχείριση των Εγγυήσεων Προέλευσης των Εγκαταστάσεών τους, με τη Διαχείριση και αξιολόγηση των επιθεωρήσεων που διενεργούνται στο πλαίσιο του μηχανισμού διασφάλισης του Συστήματος Εγγυήσεων Προέλευσης, με τη λειτουργία της ηλεκτρονικής σύνδεσης του Ελληνικού Συστήματος με τα Συστήματα Εγγυήσεων Προέλευσης των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φορέων Έκδοσης, με τη λειτουργία της Ειδικής Αγοράς Εγγυήσεων Προέλευσης και σύνταξη ενημερωτικών δελτίων, με τη παρακολούθηση των εξελίξεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο με σκοπό την συμμόρφωση του Ελληνικού Συστήματος Εγγυήσεων Προέλευσης.

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ(SOFTWARE) (κωδ. θέσης: 412):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και διαχείριση βάσεων δεδομένων (και σε συνεργασία με τους Αναδόχους των σχετικών έργων), με την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης εγκατεστημένου λογισμικού βάσεων δεδομένων, με τη παρακολούθηση βάσεων δεδομένων
για τον έλεγχο και τη βελτίωση των επιδόσεων, με την επίλυση προβλημάτων τελικών χρηστών, με την οργάνωση και εκτέλεση backup, με τη συμμετοχή στα έργα πληροφορικής της εταιρίας.

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (SOFTWARE) (κωδ. θέσης: 413):

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και διαχείριση λογισμικού (και σε συνεργασία με τους Αναδόχους των σχετικών έργων), με την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης εγκατεστημένου λογισμικού, με την παρακολούθηση λογισμικού για τον έλεγχο και τη βελτίωση των επιδόσεων, με την επίλυση προβλημάτων τελικών χρηστών, με την οργάνωση και εκτέλεση backup, με τη συμμετοχή στα έργα πληροφορικής της εταιρίας. Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 22/26.06.2024 ΕΦΗΜΕ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔ. ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (κωδ. θέσης: 414):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την Διαχείριση Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ και με τη Διαχείριση Εσόδων.
ή
Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με την Διαχείριση της συμμετοχής των ΑΠΕ στις Αγορές Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φορέα Σωρευτικής Εκπροσώπησης Τελευταίου Καταφυγίου (ΦΟΣΕΤΕΚ)

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 415):

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με την καταχώρηση, αρχειοθέτηση τιμολογίων παραγωγών Η/Ε και λειτουργικών δαπανών, παρακολούθηση παγίων, μισθοδοσία, παρακρατούμενοι φόροι, σύνταξη ΑΠΔ και φορολογικών δηλώσεων, προετοιμασία οικονομικών καταστάσεων.

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 416):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την υποστήριξη των μηχανογραφημένων εφαρμογών ERP
της εταιρείας.

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ή ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (SOFTWARE – HARDWARE) (κωδ. θέσης: 417):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την παρακολούθηση μισθοδοτικών, εργασιακών και
ασφαλιστικών θεμάτων του προσωπικού. Με την εκτέλεση μισθοδοσίας προσωπικού, με τη Διαχείριση συστήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚ ΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 418):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την υποστήριξη των λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας Προμηθειών της «ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.» για την εξυπηρέτηση του σκοπού της, με τη χρήση του συστήματος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» και «ΕΣΗΔΗΣ» για τις δημόσιες συμβάσεις Προμηθειών και Υπηρεσιών στα πλαίσια του ν. 4412/2016.

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 419):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα είναι Υπεύθυνος Διαχείρισης – Εκκαθάρισης Συμβάσεων Σταθμών ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ.

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Υ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΤΕ ΛΟΓΙΣΤ ΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 501):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την καταχώρηση, αρχειοθέτηση τιμολογίων παραγωγών

Η/Ε και λειτουργικών δαπανών.

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 601):

Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με τη γραμματειακή υποστήριξη, τη διαχείριση και οργάνωση θεμάτων προσωπικού, τη διεκπεραίωση αλληλογραφίας (χειρισμός προγράμματος ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων) της εταιρείας κα ι τη τήρηση διαδικασιών δημοσίου που αφορούν τις προμήθειες και τις υποχρεώσεις διαφάνειας.

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΔ. ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (κωδ. θέσης: 602):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με τη παραλαβή αλληλογραφίας, με τη διακίνηση εγγράφων αλληλογραφίας, τη ταξινόμηση εγγράφων, με εξωτερικές και άλλες συναφείς βοηθητικές εργασίες.

ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΔΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (κωδ. θέσης: 603):

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και διαχείριση δικτυακών συσκευών (και σε συνεργασία με του ς Αναδόχους των σχετικών έργων), με την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης εγκατεστημένου δικτυακού λογισμικού και υλικού, με τη παρακολούθηση δικτύων για τον έλεγχο και τη βελτίωση των επιδόσεων, με την οργάνωση και εκτέλεση backup, με την επίλυση δικτυακών προβλημάτων τελικών χρηστών, με τη συμμετοχή στα έργα πληροφορικής της εταιρίας.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

Exit mobile version