ΑΣΕΠ: Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για 141 μόνιμες θέσεις εργασίας – Αναλυτικά οι ειδικότητες

ΑΣΕΠ

Σήμερα, Δευτέρα, 28 Αυγούστου στις 8 π.μ. άρχισε η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη ΑΣΕΠ (1ΓΒ/2023) που αφορά στην πλήρωση 141 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) – Υπουργείο Υποδομών.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στις 2μμ. Η προκήρυξη αφορά στις παρακάτω ειδικότητες:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) 96 θέσεις: 

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) 45 θέσεις:

Οι επιτυχόντες/ούσες του Α΄ σταδίου του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022 Πρόσκληση/Προκήρυξη) που έχουν εγγραφεί σε πίνακες βαθμολογίας (Α΄ΣΤΑΔΙΟ) των κλάδων/ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης δύνανται να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) για την κάλυψη των θέσεων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ με την προϋπόθεση ότι κατέχουν τα τυπικά και γενικά προσόντα συμμετοχής της παρούσας προκήρυξης (σύμφωνα με τα κατωτέρω αναφερόμενα) και πληρούσαν τις προϋποθέσεις του Α’ ΣΤΑΔΙΟΥ.

Όλες οι ειδικότητες

Η ανάλυση θέσεων των προκηρυσσόμενων   κλάδων/ ειδικοτήτων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας  (Υ.Π.Α.)-Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είναι η εξής:

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ [κωδ. θέσης 601] : 

Τα καθήκοντα του κλάδου ΠΕ Διοικητικών Οικονομικών ΥΠΑ προσιδιάζουν σε κάποια από τα καθήκοντα ΠΕ Διοικητικών Οικονομικών του εν γένει Δημόσιου Τομέα, με την ιδιαιτερότητα της εξειδίκευσης σε αντικείμενα των Αερομεταφορών/Αεροναυτιλίας. Μεταξύ των λοιπών καθηκόντων ενδεικτικά αναφέρονται:

ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΕΕΚ) [κωδ. θέσεων 602 έως 616]

Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας είναι υπεύθυνοι για την εξυπηρέτηση της εναέριας κυκλοφορίας, που κατά περίπτωση σημαίνει:

Σκοπός της εξυπηρέτησης εναέριας κυκλοφορίας είναι η:

Επιπρόσθετα, εκτός των ανωτέρω στα καθήκοντα των ΕΕΚ βάσει εθνικού και ενωσιακού δικαίου περιλαμβάνονται και καθήκοντα Υπευθύνων Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας και Προστασίας, Αξιολογητών Ασφάλειας, Υποστήριξης Ασφάλειας, Διερευνητών Περιστατικών Ασφάλειας, Υπευθύνων Διενέργειας Ερευνών Ασφάλειας Οργανικών Μονάδων και Εκπαιδευτών/ Αξιολογητών (σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στον Ε.Ε. 2015/340).

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Τα καθήκοντα του κλάδου ΠΕ Μηχανικών επιμερίζονται στις εξής ειδικότητες Μηχανικών ως ακολούθως:
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ [κωδ. θέσης 617]

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ[κωδ. θέσης 618]

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ [κωδ. θέσης 619]

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ [κωδ.θέσης 701]

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ (ATSEP) [κωδ. θέσεων 702 έως 721]

Κύρια καθήκοντα των κλάδων ΤΕ Ηλεκτρονικών – ATSEP είναι:

ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ(AFISO) [κωδ. θέσεων 722 έως 730]

 

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την διάρκεια υποβολής αιτήσεων

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν για τις αιτήσεις τα εξής:

 

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη  εδώ

 

Exit mobile version