Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση μέχρι και 50%

εισιτήρια

Έκπτωση έως και 50% στις τιμές των  ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προσφέρουν κάποιες εταιρείες του κλάδου σε συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο  Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου να επιστρέψουν στον τόπο μόνιμης διαμονής τους.

Ειδικότερα, με κοινή πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανακοινώνονται εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ακτοπλοϊκών εταιρειών:

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης είναι:

Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του ΥΠΑΙΘΑ για την παροχή των ανωτέρω διευκολύνσεων.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της διαρκούς μέριμνας αλλά και της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών μας, οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Exit mobile version