Quantcast
Ακρίβεια: Θα "τσιμπήσει" και άλλο η τιμή του παγωτού λόγω της αύξησης στην τιμή της σοκολάτας; Τι λένε οι ζαχαροπλάστες - enikonomia.gr
share

Ακρίβεια: Θα “τσιμπήσει” και άλλο η τιμή του παγωτού λόγω της αύξησης στην τιμή της σοκολάτας; Τι λένε οι ζαχαροπλάστες

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν θα “τσιμπήσει” το επόμενο διάστημα η τιμή του παγωτού της λόγω της αύξησης της τιμής στη σοκολάτα ρωτήθηκε σήμερα κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο ζαχαροπλάστης Tάσος Χατζηγαβριήλ.

«Εμείς προσωπικά δεν θα κάνουμε καμία αύξηση. Έχουμε κάνει συμβόλαια με  τους προμηθευτές μας.. έχουμε κλείσει τιμή για 1 χρόνο. Θα παραμείνουμε στις ίδιες τιμές με τις περσυνές » απάντησε.  «Οι τιμές κρατιούνται σταθερά όπως ήταν και πέρυσι. Δεν έχουν γίνει αυξήσεις. 14 ευρώ πουλάγαμε το παγωτό βιοτεχνικό με φρέσκο γάλα και θα συνεχίσουμε να το πουλάμε σε αυτήν την τιμή». Ωστόσο εκτίμησε πως ύστερα από 1 χρόνο θα υπάρξει αποκλιμάκωση στις τιμές των παγωτών.

Για το κακάο

Και μίλησε και για τις τιμές του κακάο. «Το κακάο αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 9,50 ευρώ με 10 ευρώ από 4 ευρώ με 4,50 ευρώ που ήταν μέχρι πρότινος η τιμή του. Και τον επόμενο μήνα η τιμή του θα πάει στα 11 ευρώ με 11, 50 ευρώ»  σημείωσε και πρόσθεσε πως κάποιοι επιχειρηματίες « θέλουν να βγάλουν χρήματα από αυτό. Αυτό είναι καθαρά θέμα κερδοσκοπίας καθώς οι ανατιμήσεις γίνονται επειδή έπεσε ένα φύλλο από το  κακαόδεντρο ».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.