Quantcast
ΑΑΔΕ: Αρχίζει αύριο η λειτουργία του ΚΕΒΕΙΣ Θεσσαλονίκης - enikonomia.gr
share

ΑΑΔΕ: Αρχίζει αύριο η λειτουργία του ΚΕΒΕΙΣ Θεσσαλονίκης

δημοσιεύτηκε:

Σε λειτουργία τίθεται από την Τρίτη 25/6 το νέο Κέντρο Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕΒΕΙΣ) Θεσσαλονίκης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στο οποίο μεταφέρονται σταδιακά οι αρμοδιότητες των Τμημάτων Εσόδων και Δικαστικού & Νομικής Υποστήριξης των ΔΟΥ του νομού Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, από αύριο 25/6 μεταφέρονται στο ΚΕΒΕΙΣ Θεσσαλονίκης οι παραπάνω αρμοδιότητες από τις ΔΟΥ Αμπελοκήπων, Λαγκαδά και Ιωνίας.

Από την Παρασκευή 21/6, στις 14:30, οι τρεις ΔΟΥ παύουν να είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή “τα Αιτήματά μου” για υποθέσεις Εσόδων και Δικαστικού και οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται:

• ψηφιακά, από το ΚΕΒΕΙΣ Θεσσαλονίκης, στην εφαρμογή “τα Αιτήματά μου” και στην εφαρμογή “τα Ραντεβού μου”, μέσα από την ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr) ή από το myAADEapp

• τηλεφωνικά, από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ), στο +30 213 162 1000, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 έως 15:00.

Η ενσωμάτωση στο ΚΕΒΕΙΣ Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί στις 8/7, με τη μεταφορά των παραπάνω αρμοδιοτήτων από τις ΔΟΥ Καλαμαριάς, Ζ’ Θεσσαλονίκης, Δ’ Θεσσαλονίκης, Ε’ Θεσσαλονίκης και ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Επίσης ενόψει της ενσωμάτωσης:

• Όλες οι εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες την Τρίτη 25/6 στις 10:00.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.