Quantcast
WE DAY από την ΤΟΥΟΤΑ MATERIAL HANDLING - enikonomia.gr
share

WE DAY από την ΤΟΥΟΤΑ MATERIAL HANDLING

δημοσιεύτηκε:

Η ΤΟΥΟΤΑ MATERIAL HANDLING GREECE (TMHGr), ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της αγοράς ανυψωτικών μηχανημάτων και υπηρεσιών οργάνωσης αποθήκης, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου εγκαινίασε το θεσμό της WE DAY, προσκαλώντας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, στο Μαρκόπουλο Αττικής, πελάτες και εκπροσώπους του Τύπου προκειμένου να έχουν την ευκαιρία μίας άμεσης επαφής με όλο το στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας, τους πωλητές, τους υπεύθυνους service, καθώς και με τα νέα μοντέλα  Traigo 48 και BT Staxio που εισήχθησαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

Στην ομιλία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της TMHGr κ. Martin Joli, σε άπταιστα ελληνικά αποτύπωσε τη φιλοσοφία της TOYOTA MATERIAL HANDLING η οποία συνεχώς εξελίσσει τα προϊόντα της, στοχεύοντας όμως πάντα στο να είναι μια εταιρεία χρήσιμη για τους πελάτες της και την ευρύτερη κοινωνία.

Στο πνεύμα αυτό, κάλεσε στο βήμα τον κ. Sam Coles, Senior Vice President Sales & Marketing της TΟΥΟΤΑ MATERIAL HANDLING EUROPE ο οποίος στο πλαίσιο του προγράμματος υποστήριξης της εταιρείας προς τις υπηρεσίες του Ερυθρού Σταυρού παρέδωσε επιταγή στον κ. Αντώνη Αυγερινό, Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ο κ. Αυγερινός ευχαρίστησε για τη χειρονομία δηλώνοντας πώς η βοήθεια αυτή είναι πολύτιμη στον αγώνα τον οποίο ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίνει για την ανακούφιση των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που φθάνουν στη χώρα μας.

Στη συνέχεια, οι 80 και πλέον εκπρόσωποι επιχειρήσεων-πελατών της ΤΟΥΟΤΑ MATERIAL HANDLING GREECE απήλαυσαν επί σκηνής μία φαντασμαγορική παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων: του ηλεκτροκίνητου ΒΤ Staxio και του ηλεκτροκίνητου Counterbalance Traigo 48. Και τα δύο μηχανήματα διακρίνονται για το ‘μαγικό’ συνδυασμό οικονομίας και αυξημένης απόδοσης που επιτυγχάνουν, χάρη στις νέες μπαταρίες και τον εξελιγμένο σχεδιασμό του κινητήρα τους.  Με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερο χρόνο συνεχούς λειτουργίας, και ενισχυμένη ανυψωτική ικανότητα, τα δύο νέα μοντέλα έρχονται για να αυξήσουν την παραγωγικότητα κάθε επιχείρησης, προσφέροντας ταυτόχρονα απόλυτη ασφάλεια, ευκολία οδήγησης και ανθεκτικότητα, σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας της TOYOTA.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.