Βρυξέλλες: Πολλαπλές διακρίσεις για τη ΜΕΒΓΑΛ στην τελετή απονομής βραβείων «Superior Taste Award 2016»

Πολλαπλές διακρίσεις έλαβε
η ΜΕΒΓΑΛ στην τελετή απονομής βραβείων «Superior
Taste Award 2016» που πραγματοποιήθηκε
πρόσφατα στις Βρυξέλλες και διοργανώθηκε
από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και
Ποιότητας –iTQi.


Ειδικότερα, συνολικά
πέντε προϊόντα της ΜΕΒΓΑΛ ξεχώρισαν στα «Superior
Taste Award 2016». Συγκεκριμένα με την ανώτερη βαθμολογία, 3 χρυσά αστέρια,
διακρίθηκαν το Πρόβειο Γιαούρτι και το Κατσικίσιο γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ, ενώ από 2
χρυσά αστέρια κέρδισαν το Στραγγιστό 0%, το Στραγγιστό 2% και το Μανούρι
(Π.Ο.Π.) της εταιρίας».


Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αξιολογήσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη
βαρύτητα, καθώς το Ινστιτούτο iTQi έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση
τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο και η διαδικασία
αξιολόγησης διενεργείται από αναγνωρισμένους Ευρωπαίους γευσιγνώστες με
εξειδικευμένη εμπειρία σε κάθε προϊοντική κατηγορία.

Exit mobile version