Tρεις ελληνικές συμμετοχές στην ΙSPO MUNICH 2017

Mε 3 συμμετοχές εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO MUNICH 2017, που διεξάγεται κάθε χρόνο, στη Γερμανία, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου. Συγκεκριμένα στην έκθεση συμμετείχαν, μεταξύ 2.732 εκθετών, οι εταιρίες: Fieratex S.A., Gepaworld Group και Stamatis Ioannidis & Son S.A..

Η ISPO MUNICH συγκέντρωσε πάνω από 85.000 εμπορικούς επισκέπτες από 120 χώρες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου των αθλητικών ειδών και το μεγαλύτερο ποσοστό δήλωσε ότι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση, καθώς η ευνοϊκή χειμερινή σαιζόν, αλλά και το ευρύ φάσμα προσφορών, που παρουσιάζει η ISPO MUNICH, ενίσχυσαν τη θετική ατμόσφαιρα της έκθεσης.

Βασικοί τομείς της φετινής έκθεσης ήταν οι: Outdoor, Ski, Action, Performance Sports, Textrends, Health & Fitness και Sourcing, ενώ την έκθεση πλαισίωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και ειδικών events στον τομέα των αθλητικών ειδών.

Η επόμενη διοργάνωση της ISPO MUNICH πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 28 – 31 Ιανουαρίου 2018.

Σημειώνεται ότι η ISPO είναι μία έκθεση που ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης και αναπτύσσεται παγκοσμίως. Έτσι, από 6 μέχρι 8 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί για τρίτη φορά η ISPO SHANGHAI, στο νέο Εκθεσιακό Κέντρο Shanghai New International Expo Center (SNIEC) στη Σαγκάη, ενώ από 24 μέχρι 27 Ιανουαρίου 2018 θα λάβει χώρα για 14η φορά η ISPO BEIJING, στο επίσης νέο Εκθεσιακό Κέντρο National Convention Center (CNCC), στο Πεκίνο.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Exit mobile version