Το ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS στο TEDx Athens 2017

Το Πλαίσιο, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών και εμπορίας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, απέδειξε και πάλι πως βρίσκεται στο πλάι καινοτόμων πρωτοβουλιών με τις οποίες μοιράζεται το πάθος του γνώση και καινοτομία με επίκεντρο τον άνθρωπο .

Με θεματική “On the edge” το όγδοο συνεχόμενο TEDxAthens προσκάλεσε τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν και να τα ξεπεράσουν τα όρια τους. Στην πρόσκληση-πρόκληση το Πλαίσιο, technological partner του φετινού TEDx, ανταποκρίθηκε δυνατά με αιχμή την τεχνολογία VR.

Ξεπερνώντας τα όρια του παρόντος και του τεχνολογικού σήμερα, το Πλαίσιο μετέφερε τους επισκέπτες του stand στην καθημερινότητα ενός πραγματικά απίστευτου., αλλά ίσως όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος, μέσω της τεχνολογίας VR & AR (Virtual & Augmented Reality). Ακατάπαυστα γέλια και φωνές έκπληξης ήταν μόνο μερικές από τις αντιδράσεις των κατάπληκτων επισκεπτών.

Στο event είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και τον CEO του πλαισίου, Κώστα Γεράρδο, ο οποίος μίλησε σχετικά με το Tedx, το μέλλον της εικονικής – και μη – πραγματικότητας και την πρόσφατη διάκριση του Πλαισίου, ως ένα από τα Βest Workplaces στην Ελλάδα.

«Αυτό που σήμερα θεωρούμε πρωτοποριακό, είναι το mainstream του μέλλοντος. Το VR θα αλλάξει τα πάντα και στο Πλαίσιο επενδύουμε, ήδη, σε αυτή την τεχνολογία. Την ξέρουμε, τη μαθαίνουμε ακόμη καλύτερα κάθε ημέρα, εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στους καταναλωτές», τόνισε ο κ. Γεράρδος.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ με 23 καταστήματα τεχνολογίας στην Ελλάδα και 1.300 εργαζομένους πρωτοπορεί καθημερινά σχεδόν μισό αιώνα τώρα, και διακρίθηκε από την έρευνα Best Workplaces 2017, σαν ένα από τα 10 καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:


Exit mobile version