Quantcast
Την ελληνικότητα των προϊόντων της «BRAVA» πιστοποίησε η EUROCERT - enikonomia.gr
share

Την ελληνικότητα των προϊόντων της «BRAVA» πιστοποίησε η EUROCERT

δημοσιεύτηκε:

Ένα ακόμα ελληνικό brand από τον κλάδο των τροφίμων-ποτών, η μάρκα «BRAVA», εντάσσεται στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», έπειτα από πιστοποίηση της ελληνικότητας των προϊόντων από την EUROCERT.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει αξιόπιστη πιστοποίηση της αυθεντικής ελληνικότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην χώρα, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ελέγχων & Πιστοποιήσεων, EUROCERT AE.

Η «BRAVA» αποτελεί την πρώτη μάρκα αρτυμάτων που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1930 και διαθέτει προϊόντα αρτυμάτωνόπως μαγιονέζα, μουστάρδα, κέτσαπ και κρέμα βαλσάμικου. Από το 1993 ανήκει στην εταιρεία βιομηχανικής παραγωγής και διάθεσης τροφίμων Mediterranean Foods.

Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της «BRAVA» σε σχέση με την Ιδιοκτησία αλλά και την παραγωγή, τη Βάση της τοπικής και διεθνούς της δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία.

Σημειώνεται ότι η πιστοποίηση της «BRAVA» αφορά ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Οι εταιρείες που ανήκουν στην πρωτοβουλία συμβάλουν ενεργά στην ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.