Quantcast
Συνεργασία της Ryanair με τη Sabre - enikonomia.gr
share

Συνεργασία της Ryanair με τη Sabre

δημοσιεύτηκε:

Με την Sabre, πρόκειται να συνεργαστεί η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των δύο εταιρειών.Με την Sabre, πρόκειται να συνεργαστεί η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των δύο εταιρειών.

Πιο συγκεκριμένα, η  Ryanair και η Sabre, αποτελούν πλέον την παγκόσμια εταιρεία, που προσφέρει λύσεις τεχνολογίας στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Πάντως, οι χαμηλοί ναύλοι και οι πρόσθετες υπηρεσίες της Ryanair, θα είναι διαθέσιμες προς τα ταξιδιωτικά γραφεία και τις εταιρείες, που έχουν πρόσβαση στο σύστημα κρατήσεων της Sabre (GDS) στην Ευρώπη, από  αρχές Ιουνίου του 2015.

Εν τω μεταξύ, ο συνδυασμός των χαμηλών ναύλων και του ενισχυμένου δικτύου σε κεντρικά και περιφερειακά αεροδρόμια της Ryanair, με τις τεχνολογικά πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες της Sabre στην ευρωπαϊκή αγορά,  θα δώσουν στην  Ryanair τη δυνατότητα να βελτιώσει το ταξιδιωτικό της προϊόν προς τους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

 Η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ως στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, ενόψει του προγράμματος «Always Getting Better», (π.χ λειτουργία καινούργιας ιστοσελίδας της Ryanair, νέα εφαρμογή για κινητά με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης, αριθμημένες θέσεις,  δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή και μία εξατομικευμένη οικογενειακή υπηρεσία, το Family Extra).

Πάντως, η θέση της Sabre στην ταξιδιωτική βιομηχανία, παίζει σημαντικό ρόλο στην πώληση αεροπορικών ναύλων, δωματίων ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εισιτηρίων τρένων και άλλου είδους παροχών, για ταξιδιωτικούς πράκτορες και εταιρείες.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.