Sunlight: Ενισχύεται η παρουσία της στη Χιλή

Την ενίσχυση της παρουσίας της Sunlight στην αγορά της Xιλής σηματοδοτεί για την εταιρεία η εξασφάλιση ενός σημαντικού συμβολαίου για την προμήθεια 240 μπαταριών έλξης από μεγάλη βιομηχανία της χώρας.

Ειδικότερα, η Συστήματα Sunlight, μέλος του Ομίλου Olympia ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία-ηγέτη στον κλάδο της ζυθοποιίας και ποτοποιίας Compañía Cervecerías Unidas S.A. με την προμήθεια 240 μπαταριών έλξης. Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε μέσω της Jungheinrich Rentalift SpA., έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως ομίλους στον τομέα της βιομηχανίας σε φορτηγά, περονοφόρα, συστήματα logistics κ.ά.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Συστήματα Sunlight εδραιώνει ακόμα περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά της Χιλής, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει προχωρήσει σε μια σειρά από συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες της χώρας.

O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Β. Μπίλης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διευρύνουμε την παρουσία μας στην αγορά της Χιλής με μια ακόμα σημαντική συμφωνία. Η Συστήματα Sunlight συνεχίζει την εξωστρεφή της πορεία, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον και έχει καταφέρει σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στο Top 5 των εταιριών που διαθέτουν μπαταρίες βιομηχανικής χρήσης παγκοσμίως».

Exit mobile version