Startup Safary Athens: Τρεις ημέρες για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Για τρίτη χρονιά το Startup Safary Athens «ανοίγει» τους χώρους της επιχειρηματικότητας σε όλη την Αθήνα και καλεί στις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει από την Παρασκευή (18/11) έως την Κυριακή (20/11).

Τα egg (enter-grow-go), k44, Orange Grove, ΘΕΑ, Founda.tion, Invent, The Cube, Yoleni’s, Innovathens, Romantso, StarTech Ventures ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό αυτή την Παρασκευή με δωρεάν είσοδο σε Hackathon, Interactive Workshops, KeyNote ομιλίες, παρουσιάσεις, meetups, Networking events, πάνελ και σεμινάρια.

O Business Strategist στο χώρο του Internet of Things, Stijn Schuermans, θα εξηγήσει τις διαφορετικές μεθοδολογίες στρατηγικής στον δυναμικό κλάδο του IoT (Εgg, 13.20), μέσα από ένα πρακτικό, hands-on τρίωρο “Positioning and Brand Strategy for startups”. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στη δική τους επιχείρηση και να καθορίσουν τα κοινά-στόχους στους οποίους απευθύνονται, τις προσωπικές αξίες που τους κινητοποιούν, τα οφέλη που υπόσχονται στους πελάτες τους και άλλα ώστε να χτίσουν τη δική τους στρατηγική τοποθέτηση για τη startup τους (Orange Grove, 15.00). To απόγευμα, στη ΘΕΑ, θα παρουσιαστούν τα προφίλ των coaches και να κλείσεις one on one με τον coach που σε ενδιαφέρει για προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ΘΕΑ, 17.00).


Exit mobile version