Quantcast
Σημαντική διάκριση της KLEEMANN στα «Greek Exports Awards 2015» - enikonomia.gr
share

Σημαντική διάκριση της KLEEMANN στα «Greek Exports Awards 2015»

δημοσιεύτηκε:

Με SILVER βραβείο τιμήθηκε πρόσφατα η KLEEMANN στην κατηγορία «Top Greek Export Company 2015» στην τελετή απονομής βραβείων «Greek Exports Awards 2015», που τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «η Επιτροπή Αξιολόγησης της διοργάνωσης απένειμε το βραβείο στη KLEEMAN, λαμβάνοντας υπόψη το ποσοστό εξαγωγών της σε σχέση με το σύνολο του κύκλου εργασιών και τον αριθμό των χωρών στις οποίες εξάγει η εταιρεία. Σημαντικό κριτήριο αποτέλεσε η αναγνωρισιμότητα των προϊόντων σε χώρες του εξωτερικού καθώς και ο αριθμός θυγατρικών με ουσιαστική δραστηριότητα σε αυτές. Ακόμη, ως κριτήρια για την βράβευση  της εταιρείας συνυπολογίστηκαν οι διακρίσεις και τα βραβεία της εταιρείας στο εξωτερικό, καθώς και οι καινοτομίες, οι οποίες υποβοηθούν την εξαγωγική προσπάθεια».

Τημ άποψή του επί του θέματος εξέφρασε και ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου KLEEMANN, Νίκος Ν. Κουκούντζος λέγοντας:«Με την βράβευση αυτή αναγνωρίζεται η δυναμική πορεία της KLEEMANN  στις αγορές του εξωτερικού. Πλέον έχουμε παρουσία με θυγατρικές εταιρείες ή γραφεία αντιπροσώπευσης σε 15 χώρες, προϊόντα σε 100 χώρες και διεθνείς πωλήσεις που φτάνουν στο 90% του κύκλου εργασιών μας. Το 2016, στοχεύουμε σε περαιτέρω αύξηση των πωλήσεών μας στις αγορές του εξωτερικού. Αναμένουμε την αύξηση του μεριδίου στην αγορά της Ρωσίας με τη λειτουργία της γραμμής συναρμολόγησης ανελκυστήρων στη Μόσχα, ενώ πολύ σημαντική είναι και η δυναμική που αναπτύσσουμε με την παρουσία μας στην αγορά της Κίνας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.