Για την προώθηση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας πραγματοποιεί στις 25 και στις 26 Ιανουαρίου 2016 ένα διήμερο συναντήσεων μεταξύ εκπροσώπων ιταλικών παραγωγικών εταιρειών στον τομέα των τροφίμων και Ελλήνων επιχειρηματιών του κλάδου στο ξενοδοχείο της Ακρόπολης, PHILIPPOS HOTEL .
Ειδικότερα, οι εταιρείες που θα λάβουν μέρος στην συνάντηση αυτή είναι:
1.CASEIFICIO SOC.MANCIANO SOC.AGR.COOP www.caseificiomanciano.it
προϊόντα: ιταλικά πρόβεια τυριά (pecorino toscano dop) και ricotta.
2. NEW COLD – www.coldgelati.com
προϊόντα: παγωτά και γρανίτες (δυνατότητα παραγωγής για τρίτους με private label).
3. MAGLIO ARTE DOLCIARIA – www.cioccolatomaglio.it
προϊόντα: σοκολάτες, σοκολατάκια, εποχιακά και μπισκότα με βάση τη σοκολάτα.
4. MUSETTI CAFFE’ – www.musetti.it
προϊόντα: caffe’ espresso
5. GLUTEN FREE HOUSE – www.gfhfood.com
προϊόντα.: ζυμαρικά φρέσκα, κατεψυγμένα και με γέμιση ΟΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και gluten free.
6. FRACCARO SPUMADORO spa – www.fraccarospumadoro.it –
προϊόντα: γλυκά, croissants και παρεμφερή προϊόντα ζύμης, (plumcake, strudel , ταρτες), cakes, πανεττονε ( panettone) & παντορο ( pandoro) , και αντίστοιχα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
7. CIRPIANI TARTUFI srl – www.ciprianitartufi.com
προϊόντα: φρέσκια τρούφα, τρούφα συσκευασμένη σε βαζάκια, ελαιόλαδο αρωματισμένο με τρούφα, σος τρούφας.