SARKK: Νέα συλλογή Tommy Hilfiger

Την νέα συλλογή Tommy Hilfiger για το φθινόπωρο / χειμώνα παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες στο showroom της Κηφισιάς, η εταιρεία SARKK, αποκλειστικός διανομέας του σήματος σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και FYROM.  Λίγες ημέρες πριν, με αφορμή την επέτειο 30 ετών του σήματος, ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του σήματος, ο Tommy Hilfiger εγκαινίασε το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Κίνα, παρουσία φημισμένων προσωπικοτήτων από το χώρο της μόδας.

Στην Ελλάδα το σήμα αντιπροσωπεύει η  εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ, που  ιδρύθηκε το 1998. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ, διατίθενται μέσα από 23 καταστήματα TOMMY HILFIGER, 12 Shop-in-Shop, 4 Outlet καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων ειδών ένδυσης, που καλύπτουν όλα τα είδη

ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης, υπόδησης,  και αξεσουάρ, ενώ ειδικά η  σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, τσάντες, αξεσουάρ, οπτικά είδη και αρώματα.

Και για τους υποστηρικτές της μόδας να αναφερθεί ότι, η συλλογή για το Φθινόπωρο του 2015 συνδυάζει το πνεύμα του αμερικανικού γηπέδου  ποδοσφαίρου και τα κολεγιακά μοτίβα με τα κλασικά σχέδια του Tommy Hilfiger.

Μ.Ι.ΠΑΠ.

Exit mobile version