Quantcast
Samsung: Εξαγόρασε κατασκευαστική εταιρεία προϊόντων σήμανσης και οθονών LED - enikonomia.gr
share

Samsung: Εξαγόρασε κατασκευαστική εταιρεία προϊόντων σήμανσης και οθονών LED

δημοσιεύτηκε:

Την  κατασκευαστική εταιρεία προϊόντων σήμανσης και οθονών LED, YESCO Electronics εξαγόρασε η  Samsung Electronics Co. Ltd, όπως ανακοίνωσε  η εταιρεία παγκοσμίου κύρους. Αναλυτικότερα, η YESCO Electronics έχει  ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, καθώς διαθέτει περισσότερες από 2.000 εγκαταστάσεις προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Μεταξύ άλλων η Samsung  επισήμανε ότι: «αυτή η  εξαγορά ισχυροποιεί την είσοδο της Samsung στην αγορά των οθονών LED, επεκτείνοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες και την τεχνογνωσία της εταιρείας πέρα από τις LFD οθόνες με LCD πάνελ, όπου κατέχει ηγετική θέση τα τελευταία έξι χρόνια» .

Την δική του άποψη εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Visual Display Business της Samsung Electronics, Σέον – Γκι  Κίμ λέγοντας ότι: «η αγορά των οθονών τεχνολογίας LED συνεχίζει να μεγαλώνει, κατανοήσαμε την ανάγκη να έχουμε την κατάλληλη εμπειρία για να επιτύχουμε στον συγκεκριμένο τομέα» και συμπλήρωσε: «συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της YESCO Electronics στις οθόνες LED με το παγκόσμιο δίκτυό μας, την εμπειρία μας και την κορυφαία ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης που διαθέτουμε, επικυρώνουμε την ηγετική μας θέση και την αξία που προσφέρουμε στους καταναλωτές, διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.