Quantcast
Πολ Ράιτ: Θα αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Πολ Ράιτ: Θα αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Στην πρόοδο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ελλάδα, εστίασε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold, Πολ Ράιτ, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της καναδικής πολυεθνικής για το α’τρίμηνο 2016.

Όπως αναφέρει η naftemporiki «οι εργασίες της Eldorado Gold στην Ελλάδα σημειώνουν πρόοδο, poy αποδεικνύεται από την πρόσφατη έγκριση της τροποποίησης της τεχνικής μελέτης της εταιρείας για το έργο της στις Σκουριές καθώς και την έγκριση της άδειας οικοδομής στην Ολυμπιάδα. Παράλληλα συνεχίζονται οι παραγωγικές συζητήσεις με τον Έλληνα υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας».


Ο κ. Ράιτ συμπλήρωσε πως η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στο δρόμο της για την επίτευξη των ετήσιων οικονομικών στόχων που έχουν τεθεί από τη διοίκ

ηση από την αρχή του χρόνου, με βάση την οικονομική ευρωστία της εταιρείας και τη ρευστότητά της. Παράλληλα τόνισε πως βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας για την πώληση του ορυχείου Jinfeng που κατέχει η εταιρεία στην Κίνα έναντι 300 εκατ. δολ.

Αναφορικά με τη δραστηριότητα της Eldorado Gold στην Ελλάδα σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, το 2016 ετοιμάζεται να ξεκινήσει η υλοποίηση της επόμενης φάσης των έργων στην Ολυμπιάδα, ενώ ήδη έχει δοθεί το πράσινο φως για την επανέναρξη των εργασιών στις Σκουριές.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.