Ποιο κανάλι ετοιμάζεται να εξαγοράσει η Ericsson

Tην πρόθεσή της να εξαγοράσει το παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο «FYI Television» που εδρεύει στο Γκράντ Πρέρι του Τέξας, εξέφρασε η διοίκηση της Ericsson, σύμφωνα  με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός έχει  ψυχαγωγικές και πλούσιες δυνατότητες διαφημιστικού περιεχομένου. Η εξαγορά της Ericsson αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2016 και οι εργαζόμενοι της FYI Television θα ενταχθούν στο τμήμα υπηρεσιών Business Line Broadcast & Media Services, τμήμα του Business Unit Global Services υπηρεσιών της Ericsson».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Εάν η  Ericsson εξαγοράσει αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό, θα ενισχύσει περαιτέρω την ηγετική θέση της στη βιομηχανία υπηρεσιών αναμετάδοσης και media περιεχομένου/broadcast & media υπηρεσιών. Καθώς η  FYI Television συγκεντρώνει και διανέμει τηλεοπτικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας αλλά και δεδομένα προγραμματισμένου τηλεοπτικού περιεχόμενου από περισσότερα από 9.000 τηλεοπτικά δίκτυα ημερησίως. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η FYI Television συγκεντρώνει και διοχετεύει τις πληροφορίες σε εξατομικευμένες μορφές για διάφορους πελάτες digital, media, περιεχόμενο, analytics και έντυπα, για χρήση στις διασυνδεδεμένες συσκευές τους, όπως tablets, τηλέφωνα, desktops, internet portals και κονσόλες παιχνιδιών».

Μάλιστα ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και  επικεφαλής της Επιχειρηματικής Μονάδας Global Services της Ericsson, Μάγγνους  Μάντερσον αναφέρει ότι: «Η ειδίκευση και η βάση πελατών της FYI Television στις ΗΠΑ αποτελούν εξαιρετικά συμπληρωματικό συνδυασμό για την Ericsson καθώς  θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας. Θα ισχυροποιήσει τη θέση μας ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους media υπηρεσιών παγκοσμίως».

Exit mobile version