Quantcast
Otesat-Maritel -Ομίλου OTE: Στη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση της Σιγκαπούρης - enikonomia.gr
share

Otesat-Maritel -Ομίλου OTE: Στη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση της Σιγκαπούρης

δημοσιεύτηκε:

Στη  μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση της Σιγκαπούρης «Sea ASIA 2015» συμμετείχε φέτος η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου OTE,  προκειμένου να  διευρύνει  περαιτέρω  τις εμπορικές  της δραστηριότητες της στην αγορά της Νοτιανατολικής Ασίας.

Πρόκειται  για το σημαντικότερο διεθνές ναυτιλιακό γεγονός της Σιγκαπούρης, σε θέματα ναυπηγικής και θαλάσσιας βιομηχανίας, το οποίο  πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 23 Απριλίου,  στο μεγαλύτερο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της Ασίας, στη «Marina Bay Sands».

Αξιοσημείωτο είναι, ότι στη φετινή διοργάνωση, συμμετείχαν περίπου 385 εταιρείες από εννιά  χώρες, ενώ παραβρέθηκαν πάνω από 13.000 επισκέπτες, που προέρχονταν από  68 χώρες. Στην έκθεση αυτή  παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων εταιρειών της αγοράς, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στις ναυτιλιακές δορυφορικές επικοινωνίες,  καθώς και για τις ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που προσφέρει η Otesat-Maritel.

Με τη συμμετοχή της στην Έκθεση, η Otesat-Maritel, συνεχίζει να προωθεί την παροχή ολοκληρωμένων, ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων δορυφορικών επικοινωνιών στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.