Quantcast
Νέο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας από την ΑΧΑ Ασφαλιστική - enikonomia.gr
share

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας από την ΑΧΑ Ασφαλιστική

δημοσιεύτηκε:

Της Εύας Οικονομάκη

 

Ενα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας παρουσίασε η AXA Ασφαλιστική. Το Mediσυν 2 είναι το καινούργιο πρόγραμμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης της εταιρείας που προσφέρει στους ασφαλισμένους ένα πλαίσιο ολοκληρωμένης προστασίας. Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα υγείας που διαμορφώνεται εξατομικευμένα, για κάθε πελάτη, σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα. Μέσα από αυτό η ΑΧΑ στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, σε συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο παρόχων υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Mediσυν 2 παρέχει στους ασφαλισμένους ευελιξία επιλογών, υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, προστασία με παροχές πριν από μία νοσηλεία, κατά τη διάρκεια αυτής και μετά από αυτήν, ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, απευθείας εξόφληση εξόδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και επιβράβευση των πελατών.

 

Διάκριση

 

Την ίδια στιγμή, η ΑΧΑ Ασφαλιστική απέσπασε μία σημαντική τιμητική διάκριση, αφού αναδείχθηκε ως η καλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα για το εργασιακό περιβάλλον της, στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Best Workplaces, στην κατηγορία των επιχειρήσεων με 250 εργαζόμενους και πάνω.

Ο Ερρίκος Μοάτσος, διευθύνων σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, δήλωσε: «Η σημαντική αυτή νίκη δικαιώνει τη στρατηγική μας και αναγνωρίζει την ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση. Οι εργαζόμενοί μας βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητάς μας. Για να προστατεύουμε τους πελάτες μας πρέπει, πρωτίστως, να προστατεύουμε τους ανθρώπους μας. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που κερδίζουμε την κορυφή και στην Ελλάδα και μεγάλη ευθύνη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στους ανθρώπους μας. Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη του οργανισμού μας για την εμπιστοσύνη τους και την υψηλή δέσμευσή τους».

Από την πλευρά της η Αννα Μανιάτη, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, ανέφερε: «Η σημαντική διάκρισή μας έχει το όνομα της συλλογικής επιτυχίας και είναι αποτέλεσμα των μακρόχρονων προσπαθειών όλων των εργαζομένων, καθώς και της καταλυτικής δέσμευσης της Διοίκησης της Εταιρείας μας. Η διάκριση της πρωτιάς ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της ΑΧΑ Ασφαλιστικής. Επιλέγοντας να εργαζόμαστε με κατάθεση ψυχής, θωρακίζουμε τον οργανισμό μας έναντι κάθε δυσκολίας και πρόκλησης. Είμαστε υπερήφανοι για την Εταιρεία μας και το αποδείξαμε».

Η ΑΧΑ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007, διαθέτει 35 αποκλειστικά γραφεία πωλήσεων σε όλη τη χώρα και έχει 420.254 πελάτες -σύμφωνα με στοιχεία του 2014. Απασχολεί 479 εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα και συνεργάζεται με 571 πράκτορες/μεσίτες, απολαμβάνοντας έσοδα 170 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 17 εκατ. ευρώ είναι τα καθαρά κέρδη.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.