Νέο Κατάστημα Plan Toys στην Αθήνα

Η Plan Toys, η πρώτη εταιρεία παιχνιδιού στον κόσμο που εφαρμόζει βιώσιμη πολιτική σε όλες τις δραστηριότητες της, υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ιπποκράτους 10-12, και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τον κόσμο της.

Ένα δάσος από καουτσουκόδεντρα γεννιέται στο κέντρο της Αθήνας. Ένας χώρος για το παιδί, όπου το παιχνίδι γίνεται βιωματικό. Όλα τα παιχνίδια Plan Toys κατασκευάζονται από γερασμένα καουτσουκόδεντρα, τα οποία δεν παράγουν πλέον λατέξ και τρία χρονιά πριν κοπούν παραμένουν καθαρά από λιπάσματα.

Η Plan Toys μας υποδέχεται στο νέο της κατάστημα, έναν πρωτοποριακό χώρο φαντασίας και παιχνιδιού με δραστηριότητες για το παιδί και το γονιό, για να συμβάλλουμε στη δημιουργική και θετική ανάπτυξη των παιδιών. Το βιώσιμο παιχνίδι προάγει το νου και τη δημιουργικότητα. Η ζεστασιά του ξύλου, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η έμφαση στις αξίες της ομαδικότητας και της βιωσιμότητας, κυριαρχούν στη φιλοσοφία της Plan Toys.

Όραμα της Plan Toys είναι να συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, ξεκινώντας από την εκπαίδευση των παιδιών.

Η Plan Toys είναι η πρώτη πράσινη εταιρεία σε όλο τον κόσμο που εδώ και 40 χρόνια κατασκευάζει ξύλινα οικολογικά παιχνίδια, ανακυκλώνοντας γερασμένα καουτσουκόδεντρα. Στην Ελλάδα, ξεκίνησε το 1991, αναπτύσσοντας ένα δίκτυο 150 σημείων πώλησης των οικολογικών παιχνιδιών σε όλη την χώρα.

Exit mobile version