Quantcast
Νέο εργοστάσιο ελαστικών της Goodyear στο Μεξικό - enikonomia.gr
share

Νέο εργοστάσιο ελαστικών της Goodyear στο Μεξικό

δημοσιεύτηκε:

Νέο προηγμένο τεχνολογικά εργοστάσιο ελαστικών πρόκειται να ανοίξει η Goodyear το 2017 στο Σαν Λουίς Ποτόσι του Μεξικό, όπου θα απασχοληθούν 1000 άτομα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Πρόκειται για μια εγκατάσταση μηδενικών-αποβλήτων και διαλυτών, που θα χρησιμοποιεί φυσικό αέριο, ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED και state-of-the-art εξοπλισμό συλλογής σκόνης.

Tο νέο εργοστάσιο της Goodyear,  εκτιμάται ότι  θα ανταποκριθεί στην ισχυρή και αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για υψηλής προστιθέμενης αξίας (HVA) ελαστικά προς κατανάλωση στη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική.  Η ζήτηση της βιομηχανίας για τα ελαστικά HVA σε αυτές τις περιοχές, αναμένεται να αυξηθεί κατά 10 εκατομμύρια ελαστικά ετησίως.

Μάλιστα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Goodyear,  Ρίτσαρντ  Τζ.  Κράμερ  δήλωσε ότι: «στην κατασκευή του εργοστασίου στο Μεξικό, παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Μεξικού , Ενρίκουε Πένα  Νιέτο.

Τέλος ο κ. Κράμερ  δήλωσε χαρακτηριστικά  ότι: «το  Σαν Λουίς Ποτόσι, αποτελεί ιδανική τοποθεσία για το νέο εργοστάσιο. Η κεντρική γεωγραφική του θέση, θα μας δώσει τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας και τους καταναλωτές σε όλη τη Βόρεια Αμερική, το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική ». 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.