Με «SILVER βραβείο» τιμήθηκε Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

Με «SILVER βραβείο» τιμήθηκε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στην κατηγορία «Ιmpact on Sustainability-Επίδραση στη Βιωσιμότητα» στο δεύτερο διαγωνισμό «Facility Managment Awards 2015», σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η βραβευμένη υποψηφιότητα, που η Διοίκηση κατέθεσε στο διαγωνισμό, είχε τον τίτλο: «Λιμάνι Ηρακλείου – Καλές πρακτικές για την αποτελεσματική διαχείριση εγκαταστάσεων/έργα, υπηρεσίες, καινοτομίες με υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας».

Στην εκδήλωση αυτή παρέστη ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ, Ιωάννης Μπρας για να παραλάβει το βραβείο για την επιτυχημένη εφαρμογή του αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού της Διοίκησης και την υλοποίηση του «μοντέλου των πέντε αισθήσεων».

Αυτή η προσπάθεια στηρίζεται στην αναβάθμιση των υποδομών του λιμένα, τη βέλτιστη παροχή/ εφαρμογή & αξιοποίηση εξειδικευμένων δραστηριοτήτων facility management και στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στη βάση του «τουρισμού εμπειρίας», την ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων που χαρακτηρίζονται από υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας. 

Exit mobile version