Mars Hellas: Xρυσό βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής και Πρακτικής

Με το χρυσό βραβείο «επιχειρηματική ηθική και πρακτική» τιμήθηκε για δεύτερη φορά η Mars Hellas στην τελετή απονομής βραβείων του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) 2015.

Η εταιρεία περιλαμβάνει τις σοκολάτες Mars, Snickers, Twix, Bounty, M&M’s και Maltesers, το ρύζι και τις σάλτσες Uncle Bens, τις σάλτσες Dolmio, τις τσίκλες Orbit, τις τροφές για σκύλους και γάτες (Pedigree, Whiskas,  Sheba, Cesar  και Nutro).

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία που τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο «επιχειρηματική ηθική και πρακτική» αποδεικνύει κατ’ αυτόν τον τρόπο, για μία ακόμα φορά, την πάγια δέσμευσή της να εξυπηρετεί με συνέπεια τους καταναλωτές, ακολουθώντας την απαράβατη αρχή της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, ενώ παράλληλα εναρμονίζει με κάθε ευκαιρία τις ηθικές αξίες του επιχειρείν και της κοινωνικής ευημερίας.

Ακόμη στην εν λόγω εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες της ελληνικής επιχειρηματικής, οικονομικής και πολιτικής κοινότητας.

 Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η Mars Hellas πιστοποιείται από το EBEN GR σύμφωνα με το μοντέλο SEE G (Social -Environmental – Ethical – Governance) επί σειρά ετών.  

 

Λεζάντα

 

Ο επικεφαλής της Mars Hellas Θωμάς Χαραλαμπόπουλος (δεξιά), παραλαμβάνει το βραβείο 

Exit mobile version