«Made in Greece»: Μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τον θεσμό βραβείων

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 ισχύει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων  των ενδιαφερόμενων οργανισμών και επιχειρήσεων,  που επιθυμούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στο θεσμό των βραβείων «Made in Greece».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, ενώ ο θεσμός αυτός τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού. Τα βραβεία απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Θα βραβευτούν οι επιχειρήσεις  που πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους (ως προς την ποιότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη δύναμη των σημάτων της (brands) ).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ Καθηγητής & Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΟΠΑ Γιώργος Αυλωνίτης επισήμανε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι: «Τα βραβεία «Made in Greece» είναι η εξωτερίκευση της ανάγκης να αναδείξουμε τη σημαντικότητα της βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας και η απάντηση των ανθρώπων του ελληνικού μάρκετινγκ στις ανάγκες της ελληνικής οικονομίας, που σήμερα, περισσότερο από ποτέ πριν, έχει εναποθέσει την ελπίδα της εξόδου από την κρίση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.  Στην Ελλάδα υπάρχουν εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό με επιτυχία, αλλά αυτές είναι ελάχιστες και για το λόγο αυτό, τα βραβεία «Made in Greece»  έχουν θεσπίσει και βραβεία εξαγωγικής αριστείας. Το πιο δύσκολο πράγμα για μια επιχείρηση είναι να πουλήσει αυτά που παράγει, αυτό οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει».

Τα βραβεία που θα δοθούν στις επιχειρήσεις  που θα διακριθούν είναι τα παρακάτω: Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος, Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος, Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας, Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας, Βραβείο Αγροτικής Αριστείας, Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας, Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας και το Βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας.

Exit mobile version