Μαθητές σε πρόγραμμα της Samsung Electronics Hellas

Μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου λαμβάνουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της  Samsung Electronics Hellas, «Σέβομαι τη διαφορετικότητα»,  προκειμένου να κερδίσουν έναν πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό ψηφιακής τάξης της εταιρείας για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Ακόμη το πρόγραμμα χορηγείται για τρίτη συνεχή χρονιά από τη Samsung Electronics Hellas, υλοποιείται από το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το Βρετανικό Συμβούλιο και τελείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πρόκειται για τον σχολικό διαγωνισμό «Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό», ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2015 και η τελετή βράβευσης του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

 Ο εν λόγω διαγωνισμός απευθύνεται πανελλαδικά σε μαθητές των τάξεων Ε’ και ΣΤ’ του Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου. Οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν μία ομαδική εργασία, σε βίντεο ή παρουσίαση, διάρκειας 3-5 λεπτών, με θέμα τουλάχιστον ένα από τα ιδανικά της Ολυμπιακής Εκεχειρίας: Αναγνώριση της διαφορετικότητας, ισότητα ευκαιριών, κοινωνική ένταξη και επίλυση διαφορών.

 

Exit mobile version