Quantcast
Intacom Holdings: Δεν έχουμε καμιά σχέση με την υπόθεση Gennet - enikonomia.gr
share

Intacom Holdings: Δεν έχουμε καμιά σχέση με την υπόθεση Gennet

δημοσιεύτηκε:

Καμιά συμμετοχή στην Gennet δεν είχε η Intracom Holdings του Σωκράτη Κόκκαλη, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, καθώς είχε κατηγορηθεί ότι βρισκόταν πίσω από το «πάγωμα» του φορολογικού προστίμου 78 εκατ. ευρώ από την Κατερίνα Σαββαΐδου.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία του Σ. Κόκκαλη αναφέρει:

«Η Intracom Holdings, με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανακοινώνει όtι τόσο η Εταιρεία, όσο και ο κ. Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.

Επιπλέον γνωστοποιείται ότι με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο κ. Δημήτρης Κλώνης απηλλάγη ομόφωνα από κάθε ποινική ευθύνη σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.

Ως εκ τούτου ουδεμία εμπλοκή υπάρχει σε σχέση με την σε εξέλιξη ποινική διαδικασία.»

 

Απειλεί με μηνύσεις ο Κόκκαλης

 

 Οργισμένος εμφανίζεται ο Σωκράτης Κόκκαλης, εξαιτίας δημοσιεύματος περιοδικού, που τον εμπλέκει στην υπόθεση Gennet.

Ο κ. Κόκκαλης με ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση διαψεύδει το περιοδικό και δηλώνει ότι θα προβεί στις δέουσες δικαστικές ενέργειες κατά του εκδότη του εντύπου και του συντάκτη του δημοσιεύματος.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του  ο Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρει:

«Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOTDOC της 29/10/2015 με τίτλο «Σαββαΐδου και στο βάθος Κόκκαλης και σιωπή….», καθ’ ο μέρος με εμφανίζει προσωπικά αναμεμειγμένο στην «υπόθεση Gennet» και επιχειρεί να τη συσχετίζει και με σημερινά στελέχη του Ομίλου Intracom συνιστά κακόπιστη, ανήθικη και καθ’ όλα ανάρμοστη επίθεση στο πρόσωπό μου με καταφανή προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτήρα, καθόσον δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την ως άνω υπόθεση.

Κατόπιν των ανωτέρω, θα προβώ στις δέουσες δικαστικές ενέργειες, τόσο εναντίον του εκδότη του παραπάνω περιοδικού που, περιέργως, ασχολείται μαζί μου κατ’ επανάληψη όσο και κατά του συντάκτη του ως άνω δημοσιεύματος αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου αναδημοσιεύσει το ως άνω κείμενο.»

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.