Quantcast
Η TÜV AUSTRIA HELLAS ανέλαβε την πιστοποίηση της κοινοπραξίας «ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ» - enikonomia.gr
share

Η TÜV AUSTRIA HELLAS ανέλαβε την πιστοποίηση της κοινοπραξίας «ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ»

δημοσιεύτηκε:

H TÜV AUSTRIA HELLAS ανέλαβε την πιστοποίηση της κοινοπραξίας «ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ» για την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, των έργων της Ολυμπίας Οδού, όπως ανακοινώθηκε.

“Πρόκειται για ένα απαιτητικό και δύσκολο έργο καθώς είναι ο μόνος αυτοκινητόδρομος που ένα μεγάλο τμήμα του, η Κορίνθου – Πατρών, κατασκευάζεται ενώ ταυτόχρονα είναι σε λειτουργία” όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Η συμμετοχή μας σε ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται στη χώρα σήμερα, με ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας αλλά και μεγάλη αξία για την οδική υποδομή της χώρας, αποτελεί απόδειξη της αξιοπιστίας, της ηγετική μας θέσης και της τεχνικής μας επάρκειας», σημειώνει ο Ιωάννης Καλλιάς, διευθύνων σύμβουλος της TÜV AUSTRIA HELLAS.

Όπως τονίζει ο Ηλίας Ντεγιάννης, project manager της κοινοπραξίας «ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ» «με την ολοκλήρωση της κατασκευής η Ολυμπία Οδός θα αποτελεί τμήμα ενός σύγχρονου δικτύου αυτοκινητοδρόμων που θα συνδέει τις πιο μεγάλες ελληνικές πόλεις ενώ οι οδηγοί θα απολαμβάνουν συντομότερα και πιο ασφαλή ταξίδια».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.