H REAL CONSULTING πιστοποιείται κατά το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 27001

Η REAL CONSULTING ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση Ασφάλειας κατά το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 27001:2013.

H διεθνής αυτή πιστοποίηση διασφαλίζει ότι η REAL CONSULTING συμμορφώνεται σύμφωνα με τις καλύτερες πρακτικές ασφάλειας για τη διασφάλιση των επιχειρηματικών πληροφοριών. Με την απόκτηση της πιστοποίησης η REAL CONSULTING αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της, ότι η ασφάλεια των δεδομένων των πελατών της είναι μέγιστη προτεραιότητα καθώς επίσης, και ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της αναπτύσσονται και αξιολογούνται συνεχώς, προκειμένου να είναι ευθυγραμμισμένα με τις αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας των διεθνών προτύπων.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) της REAL CONSULTING έχει πιστοποιηθεί από τον Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποιήσεων TÜV AUSTRIA HELLAS.

Ποια είναι η REAL CONSULTING

Η REAL CONSULTING Ιδρύθηκε το  2001 και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης ολοκληρωμένων έργων Πληροφορικής με σημαντική παρουσία στους τομείς της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των καταναλωτικών αγαθών, της υγείας και του Δημόσιου τομέα, της λιανικής και του εμπορίου, της ενέργειας και του πετρελαίου καθώς και των Χρηματοπιστωτικών οργανισμών. Οι υπηρεσίες της RC χρησιμοποιούνται σήμερα από εκατοντάδες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις, ώστε,  μέσω αυτών,  να μεγιστοποιήσουν την ανταγωνιστικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησής τους.

Exit mobile version