Η ελληνική Protonyx Data Services με τις υπηρεσίες comBOX επεκτείνεται στη Τουρκία

Τη συνέχεια επέκτασης της εκτός ελληνικών συνόρων ανακοινώνει η ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών bandwidth bonding & optimization, Protonyx Data Services, διευρύνοντας το πελατολόγιο της, όπως αναφέρει η Διοίκηση της εταιρείας και αποδεικνύοντας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος και σε διεθνές πλέον επίπεδο εμπιστεύεται την πρωτοποριακή τεχνολογία comBOX VLL (Virtual Leased Line) comBOX Virtual Leased Line.

Συνεπής στις ανάγκες πρόσβασης στο Internet αλλά και μείωσης του λειτουργικού κόστους των σύγχρονων επιχειρήσεων, που ολοένα γίνονται μεγαλύτερες, η Protonyx Data Services ανακοινώνει την συνεργασία της με μία από τις ηγέτιδες στο χώρο της παγκόσμιας ιδιωτικής εκπαίδευσης των σύγχρονων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την SAE Institution στην Τουρκία (Άγκυρα).

Η SAE Institute ιδρύθηκε το 1976 και από τότε μέχρι σήμερα επεκταθεί σε 26 χώρες με περισσότερα από 54 ιδρύματα ανώτατης ιδιωτικής εκπαίδευσης στο τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της Επικοινωνίας. Αποτελεί μάλιστα από το 2011 μέλος του Navitas Group ενός διεθνούς εκπαιδευτικού πανεπιστημιακού ομίλου με παρουσία στην Αυστραλία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σιγκαπούρη και τη Σρι Λάνκα.

Αναφορικά με τη συνεργασία ο επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης  της Protonyx Data Services κ. Πάρης Κωνσταντίνου δήλωσε τα εξής: “Το κύρος του νέου συνεργάτη ενισχύει την άποψη ότι μία ελληνική καινοτόμος επιχείρηση με όραμα όπως η  Protonyx Data Services και μπορεί και δύναται να προβάλει την ελληνική επιχειρηματικότητα σε διεθνές επίπεδο”.

Από την πλευρά του ο κ. Tolga Tolum campus manager της SAE Institution στην Τουρκία επεσήμανε ότι η “εγκατάσταση του σύστηματος comBOX αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για την αναβάθμιση των ευρυζωνικών υπηρεσιών του ομίλου. Σε περιοχές όπου η ποιότητα των γραμμών DSL είναι χαμηλού επιπέδου σε θέματα ταχύτητας και αξιοπιστίας, η τεχνολογία comBOX βελτιώνει σημαντικά και σταθερά την ευρυζωνικότητα και την ταχύτητα”.

Στο πλαίσιο και της νέας της συνεργασίας η Protonyx Data Services, έχοντας αναπτύξει και διαθέσει αποκλειστικά στην αγορά τις υπηρεσίες εικονικού μισθωμένου κυκλώματος για επιχειρήσεις που ενσωματώνονται στα πακέτα υπηρεσιών comBOX, παρέχει στους πελάτες της επιλογές καινοτόμου τεχνολογίας bandwidth bonding & optimization. Στόχος είναι η επίτευξη υψηλών ταχυτήτων τόσο σε download όσο και σε upload και η μεγιστοποίηση του uptime για γρήγορο και αξιόπιστο επαγγελματικό Internet με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Exit mobile version