Folli Follie: Νέο κατάστημα στο Macau

Η Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle fashion accessory brand, ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου καταστήματός του στο Macau. Το νέο κατάστημα, άνοιξε τις πόρτες του, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά εμπορικά κέντρα της περιοχής, το Promenade, Galaxy Macau. Με ξεκάθαρη στρατηγική επέκτασης και ενδυνάμωσης της παρουσίας στην Κίνα και την ευρύτερη περιοχή της Ασίας, η Folli Follie έχει δυναμική παρουσία στο Macau που αποτελεί και έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ασίας.

Το νέο κατάστημα, 65 τ.μ., βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένο σε ένα εμπορικό με μεγάλη επισκεψιμότητα και αυξημένη τουριστική κίνηση και έρχεται να πλαισιώσει το ήδη επιτυχημένο κατάστημα Folli Follie στο Venetian Macau Resort Hotel.

Το νέο κατάστημα της Folli Follie, με το χαρακτηριστικό απαράμιλλο στιλ, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping σε όλους τους επισκέπτες, μεταδίδοντας σε όλους την ευχάριστη διάθεση και την λαμπερή αισθητική που είναι συνώνυμα του brand. Το νέο κατάστημα διαθέτει τις τελευταίες συλλογές της Folli Follie, δίνοντας έμφαση στην best-selling σειρά Heart4Heart, καθώς και στην πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη συλλογή της Folli Follie, Santorini Flower, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες και fan της μάρκας μια ακόμα πινελιά από Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Folli Follie διαθέτει περίπου 250 καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας (Κίνα, Hong Kong, Macau), με έναν εξαιρετικά δυναμικό ρυθμό ανάπτυξης.

 

Exit mobile version