Quantcast
Φεύγει από την Ελλάδα η SMA - enikonomia.gr
share

Φεύγει από την Ελλάδα η SMA

δημοσιεύτηκε:

Στα τέλη Μαρτίου κλείνει οριστικά τα γραφεία της στην Ελλάδα η ελληνική θυγατρική της γερμανικής εταιρείας φωτοβολταϊκών μετατροπέων SMA Hellas.

Η τεχνική υποστήριξη των εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε λειτουργία θα συνεχιστεί, όπως ανακοινώθηκε από την SMA Solar Technology από την Aktor Facility Management, η οποία και αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη. “Η Aktor Facility Management με πιστοποιημένους μηχανικούς θα συνεχίσει να παρέχει εξειδικευμένη άριστη τεχνική υποστήριξη… είτε πρόκειται για θέση σε λειτουργία είτε για παρακολούθηση εξ αποστάσεως και τακτική συντήρηση” αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η SMA Hellas επί χρόνια και ιδιαίτερα κατά την περίοδο της μεγάλης ανάπτυξης της εγχώριας αγοράς φωτοβολταϊκών είχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, περίπου 40% απασχολώντας έως και 25 άτομα.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια με την κάμψη της αγοράς, είχε περιορίσει τις δραστηριότητές της στην τεχνική υποστήριξη. Οι πωλήσεις για την ευρύτερη περιοχή της νότιας Ευρώπης της SMA Solar Technology AG πραγματοποιούνται μέσω του γραφείου της Ιταλίας.


ΠΗΓΗ: capital.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.