Εξαγορά κορυφαίας εταιρείας από την Air Liquide

Η CRYO International, θυγατρική του ομίλου Air Liquide που ειδικεύεται στις λύσεις logistics ελεγχόμενης θερμοκρασίας, εξαγόρασε την PDP Couriers, μία σημαντική εταιρία στο χώρο των εξειδικευμένων μεταφορών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης για βιομηχανίες φαρμακευτικών και βιοτεχνολογίας

Με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η PDP Couriers απασχολεί περισσότερους από 120 υπαλλήλους σε 14 σημεία σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία είχε έσοδα περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ το 2015, ενώ, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει αναπτυχθεί σημαντικά σε Ανατολική Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία.

Η ασφάλεια, ο σχολαστικός έλεγχος και η αξιοπιστία είναι βασικά στοιχεία στον τομέα των μεταφορών για τα δείγματα και τα προϊόντα της φαρμακευτικής βιομηχανίας που είναι ευαίσθητα στη θερμοκρασία, ιδίως στον τομέα της κλινικής έρευνας. Η PDP Couriers είναι μία από τις εταιρίες που εξειδικεύονται στον τομέα αυτό με διεθνή παρουσία.

Η εξαγορά αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα στη στρατηγική που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια η CRYO International, η οποία έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις logistics ελεγχόμενης θερμοκρασίας σε όλο τον κόσμο.

Ο Guy Salzgeber, Αντιπρόεδρος Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων της Ευρώπης και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου Air Liquide, δήλωσε: «Η Cryo International απεικονίζει την επιθυμία του Ομίλου να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες ανάπτυξης σε όμορες αγορές. Η εξαγορά της PDP Couriers είναι μέρος αυτής της προσέγγισης. Με χαρά καλωσορίζουμε τους νέους εργαζόμενους στην Air Liquide.»

Ο Cédric Picaud, Διευθύνων Σύμβουλος της CRYO International, πρόσθεσε: « Με την εξαγορά αυτή συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας στο CARBOGLACETM και τις λύσεις ελεγχόμενης θερμοκρασίας με μια εξαιρετική υπηρεσία logistics. Αυτή η διεύρυνση στις δραστηριότητές μας υποστηρίζει τη γεωγραφική ανάπτυξη των πελατών μας και τις ανάγκες τους για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.»

Exit mobile version