Quantcast
Νέα δράση ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις - Ποιες αφορά - enikonomia.gr
share

Νέα δράση ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις – Ποιες αφορά

δημοσιεύτηκε:

Δημοσιεύθηκε η δεύτερη  Απόφαση Έγκρισης Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης για τη Δράση ΕΣΠΑ «Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021–2027», η οποία περιλαμβάνει τα αποτελέσματα αξιολόγησης για τις επόμενες -κατά σειρά υποβολής-  103 αιτήσεις, σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής τους στο ΟΠΣΚΕ.

Αυτή είναι η  συνέχεια της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων για την Δέσμη Δράσεων του «Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΜμΕ».

Ειδικότερα, 68 αιτήσεις χρηματοδότησης με επιχορηγούμενη δημόσια δαπάνη 991.227,28 ευρώ  κρίνονται ως επιλέξιμες ενώ 35 αιτήσεις, συνολικού αιτούμενου προϋπολογισμού 990.439,97 ευρώ  απορρίπτονται. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν, δύνανται να υποβάλουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών από την επομένη κοινοποίησης του τελικού πορίσματος αξιολόγησης διοικητική ένσταση (ενδικοφανή προσφυγή με την έννοια του άρθρου 25 του ν. 2690/1999) αποκλειστικά μέσω του ΟΠΣΚΕ.

Για τη Δράση 1 «Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»

Υπενθυμίζεται πως η δράση αυτή α φορά επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακόμα ενσωματώσει σημαντικές τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ) στην λειτουργία τους και στοχεύουν στην κάλυψη βασικών ελλείψεων σε εφαρμογές και εξοπλισμό. Για την Δράση «Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι σε όλες τις Περιφέρειες πλην Αττικής & Ν. Αιγαίου.

-Διαβάστε για την απόφαση Έγκρισης Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης  για την Δράση «Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»  εδώ

-Διαβάστε  για τον «Βασικό Ψηφιακό Μετασχηματισμός ΜμΕ» εδώ

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.