Quantcast
Επέκταση της «Αττικά Πολυκαταστήματα» στα μαγαζιά με είδη μιας μάρκας - enikonomia.gr
share

Επέκταση της «Αττικά Πολυκαταστήματα» στα μαγαζιά με είδη μιας μάρκας

δημοσιεύτηκε:

Την ίδρυση καταστημάτων όπου θα διατίθενται είδη μόνο μιας μάρκας επεκτείνεται η εταιρεία «Αττικά Πολυκαταστήματα», αξιοποιώντας την ισχύ που διαθέτει και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η άνοδος των πωλήσεων και κερδών το 2016,σύμφωνα με την Καθημερινή σε συνδυασμό με τον μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, αλλά και τα υψηλά ταμειακά διαθέσιμα, επιτρέπουν στην εταιρεία να συνεχίζει και το 2017 τις επενδύσεις της και μάλιστα χρηματοδοτώντας τες με ίδια κεφάλαια.

Η αρχή για το νέο είδος δραστηριότητας της «Αττικά Πολυκαταστήματα» αναμένεται να γίνει με το κατάστημα 300 τ.μ. που σχεδιάζει να δημιουργήσει εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall.

Το κατάστημα το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαθέτει είδη ένδυσης συγκεκριμένης γνωστής φίρμας, προβλέπεται ότι θα λειτουργήσει ώς το καλοκαίρι.

«Το ενδιαφέρον της εταιρείας εστιάζεται και σε επιχειρηματικές ευκαιρίες σε παραπλήσιους επιχειρηματικούς κλάδους, που αναλόγως των συνθηκών είναι πιθανόν να σημάνουν περαιτέρω ανάπτυξη τόσο προϊοντική όσο και σε επίπεδο απασχολούμενων χώρων», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.