Δύο βραβεία για την Folli Follie Group

Ο Όμιλος FF Group ξεχώρισε με τις διακρίσεις που έλαβε στην τελετή απονομής των βραβείων «Hellenic Responsible Business Awards 2015», κερδίζοντας Silver και Bronze βραβεία για την Εταιρική Υπευθυνότητα, στις κατηγορίες Έρανοι-Φιλανθρωπικές Δραστηριότητες και Εργαζόμενοι – Εθελοντισμός. Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week και η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, στο Balux Privé στην Γλυφάδα.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση παρευρέθησαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και βραβεύτηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Δρ. Νίκος Τραυλός, Πρύτανης Καθηγητής, Κάτοχος της Επώνυμης Ακαδημαϊκής Έδρας στη Χρηματοοικονομική «Καίτη Κυριακοπούλου», ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Ο ίδιος τόνισε ότι «στη σημερινή εποχή που η χώρα μας αντιμετωπίζει κοινωνική και οικονομική υποβάθμιση, οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν ένα ασφαλές δίκτυο – αλλά και δίκτυ – προστασίας που μπορεί να απορροφήσει τους κοινωνικούς κραδασμούς».

Τα βραβεία παρέλαβε η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου FF Group, κα Αφροδίτη Πηγή, η οποία δήλωσε: «Θα ήθελα εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου FF Group και εκ μέρους των εργαζομένων, να σας ευχαριστήσω θερμά για τη διάκριση. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ανέλαβαν, με τη στήριξη της Διοίκησης, να οργανώσουν ένα φιλανθρωπικό Bazaar, στο οποίο συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 80.000€ και διατέθηκαν για τις ανάγκες 10 σωματείων της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Το βραβείο αυτό αποτελεί για μας τιμή, που έμπρακτα αναγνωρίζει τη συνειδητή και συστηματική μας στρατηγική ΕΚΕ».

Exit mobile version