Quantcast
Διεθνές βραβείο επιχειρηματικής αριστείας στην Εθνική Τράπεζα - enikonomia.gr
share

Διεθνές βραβείο επιχειρηματικής αριστείας στην Εθνική Τράπεζα

δημοσιεύτηκε:

Το διεθνές βραβείο επιχειρηματικής αριστείας «Global Business Excellence Awards in Outstanding HR Initiative» απέσπασε η Εθνική Τράπεζα για το πρόγραμμα «2+2» του ΙΚΥ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η  Εθνική Τράπεζα βραβεύτηκε στην κατηγορία αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού «Outstanding HR Initiative», καθώς το 2014, είχε υλοποιήσει το πρόγραμμα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Η  Εθνική Τράπεζα, συμμετείχε στο πρώτο πιλοτικό Πρόγραμμα «2+2» του ΙΚΥ για το 2014, το οποίο περιλάμβανε εκατό θέσεις εργασίας για τους υπότροφους του ΙΚΥ, μεταπτυχιακούς επιστήμονες στην Ελλάδα.

Η Εθνική Τράπεζα παρέχει στους υπότροφους, (παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές τους), πρακτική άσκηση για διάστημα έως δύο έτη και στη συνέχεια τους παρέχει θέσεις εργασίας, με καθεστώς πλήρους απασχόλησης για δύο επιπλέον έτη.

Αξιοσημείωτο είναι  ότι, στον θεσμό αυτ,ό συμμετείχε μεγάλος αριθμός πολυεθνικών εταιρειών αλλά και οργανισμοί δημοσίου τομέα, που προέρχονταν από διάφορες χώρες.

Τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας θεωρούνται τα σημαντικότερα βραβεία σε παγκόσμια κλίμακα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.